Kanal 2 saade «Õhtu!» purustab halastamatult vaatajarekordeid

Elu24
Copy
"Õhtu!" saade Kanal 2 eetris.
"Õhtu!" saade Kanal 2 eetris. Foto: Pilt videost

Meelelahutuslik telesaade «Õhtu!» lööb telemaastikul hoogsalt laineid. Rekordilist saadet 25. novembril jälgis korraga keskmiselt 83000 inimest.

Esmaspäevane «Õhtu!» jäi statistika osas alla vaid jaanuarikuisele debüütsaatele. Kõik ülejäänud senised vaatajate arvud on aga seljatatud.

Igas minutis keskmiselt 83000 vaatajat tähendab seda, et saadet jälgis tervelt 7,3 protsenti kogu Eesti 18 kuni 49-aastastest elanikest. See on kogu «Õhtu!» sarja absoluutne rekord.

Vähemalt viis minutit vaatas esmaspäevast õhtuprogrammi aga 13,6 protsenti vaatajaskonnast. See on iga seitsmes eestimaalane!

Programmijuht Kaspar Kaljas meenutas, et tegelikult olid saate loojad juba alguses edus kindlad, kuna «Hommik!» andis sarnase sarnase populaarse saatena lootust läbilöögiks.

Kaljase hinnangul on «Õhtu!» igati oma eesmärke täitnud - isegi konkurentide programmidest võib juba jäljendusi leida. Kuigi Kaljase arvates on kena saate populaarsus juba üsna «karjääri» alguses, julges ta eesmärgiks seada selliste vaatajanumbrite igapäevaseks muutumise paari hooaja jooksul.

Saatejuht Robert Rool edastas tänusõnad televaatajatele ja avaldas uskumust, et kindlasti on töise aasta jooksul tekkinud ka hulk püsivaatajaid. Rooli arvates on rekordis põhiliselt «süüdi» see, et nad ilmuvad ekraanil ainsa meelelahutussaatena Eesti telemaastikul igapäevaselt.

Tema sõnul otsitakse kõikidest teemadest alati oma originaalset vaatenurka. «Julgustame kindlasti vaatajaid helistama ning kirjutama, kui on ideid selle osas, mida soovitakse «Õhtu!» saates näha,» rõhutas Rool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles