Lauljanna Celine Dion avalikustas sureva abikaasa viimse soovi

Elu24
Copy
Laulja Celine Dion ja abikaasa Rene Angelil.
Laulja Celine Dion ja abikaasa Rene Angelil. Foto: Reuters/ScanPix

Lauljatar Celine Dioni (51) hinge vaakuva abikaasa ja mänedžeri  Renee Angelil viimaseks sooviks oli näha legendaarset lauljat esitamas ühte oma surematut hittlugu, vahendab Mirror. 

Nimelt soovis Dioni abikaasa näha Celine Dion'i viimast korda esitlemas filmist «Titanic» tuntud ballaadi «My Heart Will Go On.»

Las Vegase laval seistes nägi Dion enda ees tuhandeid andunud fänne, kuid tema hingeline esitlus oli mõeldud ainult ühele inimesele, kelleks oli esinemiskohast paari kilomeetri kaugusel perekodus hingevaakuv abikaasa Rene Angelil.

Vähktõbi oli mehe jalaust niitnud ja ta ei saanud enam oma naise legendaarsele kontserdile minna, kuid tema sooviks oli veel kord Dioni näha hittlaulu esitamas. 

Angelil vaatas esitust oma voodist otseülekande vahendusel ning suri varsti pärast seda.

Neli aastat pärast hingematvat esitlust ütles lesestunud popikoon väljaandele: «See esitlus polnud minu jaoks terapeutiline, see oli Rene jaoks terapeutiline. Enda elu lõpus ütles Renee mulle, et peab mind enne oma surma nägema lavale minemas ja seda pala laulmas.»

Kolme lapse ema Celine ütles väljaandes: «Mulle andis jõudu mõte Reneest, ma tegin seda tema nimel. Kui ma peale kontserdi koju tulin, oli ta väga õnnelik.»

21-aastase abielu jooksul kannatas Rene mitmete terviseprobleemide käes. Mehel oli 1991. aastal infarkt ja 1999. aastal diagnoositi tal kurguvähk, kuid peale edukat ravi seljatas mees raske haiguse.

2013. aastal avastas Renee, et vähk oli tagasi tulnud ja 2015. aasta septembris teatas Celine, et Rene'il on kõigest mõned kuud veel elada jäänud.

Rene suri 2016. aasta jaanuaris infarkti, olles 73-aastane.

Angelil avastas Celine'i toore talendi, kui tüdruk oli kõigest 12-aastane ja müüs maha oma maja, et rahastada Dioni esimest albumit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles