The Sunist kinga saanud trummar Borka jälle tegutsemas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trummar Borka 2011. aastal.
Trummar Borka 2011. aastal. Foto: Erakogu

Sel reedel, 30. detsembril jätkab ööklubis Privé oma üritusteseeriat endine Tanel Padar & The Sun’i jpt trummar Borka.

«Idee enda üritust korraldada on mul olnud juba tükkaega. Sel suvel USAs Los Angeleses olles kontakteerusin Privé’ga, kuna see klubi sobis ideaalselt sellise ürituse jaoks. Iga ürituse jaoks panen ma kokku spetsiaalse show programmi, mis koosneb minu muusika lemmikutest Hip-hop'ist RnB'ni ning House'ist Rock'ini. Lisaks visuaalidest ning valgusshowst. Ise olen loomulikult trummidega laval,» hõiskab ootusärevuses Borka.

Borka on eesti edukaim trummar, kes alustas mängimist 11-12 aastaselt. Sellest ajast peale on ta seda muusikalist instrumenti armastanud kuni tänaseni. Borka on mänginud mitmetes ansamblites nagu näiteks Tanel Padar & The Sun, Nexus, Slobodan River, Soul Militia, Toe-Tag, James Werts Group, Uku Suviste Group, Raul Soot Quintet.

Lisaks Borkale pakub üritusel muusikavalikut DJ Widenski.

Klubi Privé uksed avatakse kell 00.00. Pilet 14 EUR, flyeriga 10 eurot, family-listiga 7 eurot. Klubis Privé on võimalik reserveerida ka VIP-laudu, mis annab võimaluse pidu veelgi erilisemaks muuta. Lisainfo ja reserveerimine vip@clubprive.ee, tel: +372 6310 580, mob: + 372 5625 6000.

NB! Kõik, kes lisavad end selle ürituse Facebooki listi ATTENDING, pääsevad klubisse esimesel tunnil tasuta. Alates kella 01:00 on nimed family-listis. Facebooki üritus asub siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles