Õuduste pere: nälga jäetud väikelapsed sõid isegi seinast tapeeti

Elu24
Copy
Kohutavates tingimustes elanud õed emaga.
Kohutavates tingimustes elanud õed emaga. Foto: Dnipro politsei

Politsei poolt ühest Kesk-Ukraina kortermajast avastatud õed elasid äärmuslikus mustuses ning näljas, vahendab Daily Mail.

Dnipro linna politsei päästis viieaastase Diana ja üheaastase Anja naabrite vihje peale. Arstide teatel olid õed nii pikaks ajaks hooleta jäetud, et sõid kõike, mis korteris ette jäi - tapeeti, vahtplasti, prügi ja juukseid.

Laste 25-aastane ema ning tema elukaaslane elasid samas korteris. Paari näol oli tegemist abirahadest elatuvate asotsiaalidena. Naabrite sõnul nad laste eest ei hoolitsenud. Väidetavalt söödeti õdesid korralikult vaid umbes korra kuus.

«Nende korterist tuli alati kohutav hais,» rääkisid naabrid. Nende kinnitusel tülitses paar omavahel pidevalt. Sageli karjuti ka laste peale.

Kogu korter oli šokeerivas seisus. Politsei sõnul WC ei töötanud, seega kasutati selle asemel vanni, mis oli ka vaklu täis. «Lehk oli õudne, raske oli [korteris] hingata,» kinnitasid politseinikud.

Lastearsti Liya Segeda sõnul diagnoositi vanemate käest ära võetud õdedel täid ja alatoitumus. Sotsiaaltöötajad plaanivad nüüd ema kohtusse kaevata ning temalt hooldusõiguse ära võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles