K-popi varjukülg: skandaalidesse kistud staar Goo Hara leiti kodust surnuna

Elu24
Copy
Mees leinab K-popi staari Goo Hara mälestusaltari ees Lõuna-Korea pealinnas Seoulis.
Mees leinab K-popi staari Goo Hara mälestusaltari ees Lõuna-Korea pealinnas Seoulis. Foto: SCANPIX/REUTERS

Pühapäeval kodust surnuna leitud Goo Hara elu räsis juba pikemat aega avalik tüli endise elukaaslasega.

28-aastane Goo Hara leiti oma elukohast Lõuna-Korea pealinna prestiižikas linnaosas surnuna pühapäeva õhtul. Kuigi täpsem uurimine on pooleli, kinnitas Gangnami piirkonna politsei meediale, et staar oli endalt ise elu võtnud.

BBC teatel oli Goo Hara sellises situatsioonis olnud ka varem. Maikuus vabandas ta fännide ees, et neile oma käitumisega «mure ja ärevust» põhjustas.

Alles eelmisel kuul lõppes sarnastel asjaoludel ka teise K-popis ilma teinud laulja Sulli elutee, kes oli sattunud veebitrollde sihtmärgiks. 2017. aastal lahkus siit ilmast veel üks Korea staar Jonghyun. Kõik kolm olid üksteise lähedased tuttavad.

Ilmategija K-popi maailmas

Juba 2008. aastal Kara-nimelise bändi koosseisus tuntust kogunud Goo tegeles viimastel aastatel soolokarjääriga. Esimene, 2015. aastal avaldatud plaat jõudis Lõuna-Korea müügiedetabelites koguni neljandale kohale.

Instagramis oli staaril 1,7 miljonit jälgijat. Veel sel aastal tegi Goo Koreas suure tuuri ning avaldas singli.

Skandaalidest räsitud

Hara oli viimasel ajal meedia huviorbiidis aga endise elukaaslase Choi Jong-Bumiga lahvatanud tüli tõttu, vahendab Mirror. Viimane ründas staari joobeseisundis tema enda kodus.

Hiljem ähvardas mees aga kättemaksuks paari intiimse video meediasse lekitada. Nende tegude eest mõisteti Jong-Bum septembris pooleteiseks aastaks tingimisi vangi.

Eestis on kriisinõustamiseks avatud erinevad telefoniliinid:

Psühholoogiline kriisinõustamine: 6 314 300

Emotsionaalse toe telefon: 655 8088

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles