Raudteel maganud kolmeaastane pääses eluga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raudteel maganud kolmeaastane pääses eluga
Raudteel maganud kolmeaastane pääses eluga Foto: SCANPIX

Lõuna-Aafrika Vabariigis Kaplinna provintsis Butterworthis pääses eluga üks kolmeaastane laps, kes oma kodukoha lähedal raudteele magama jäi.

Amahle Sihulufunda mängis 25. detsembril koos sõpradega raudtee lähedal, edastab AFP.

Tüdrukul tuli aga tahtmine minna üksinda raudteed uurima.

Laps oli vanavanemate hoole all ja kui need märkasid lapse kadumist, käivitati otsingud.

Naaberlinnas East Londonis olnud isale ja emale teatati, et tütar on kadunud. Vanemad ruttasid koju, et last ise otsida.

«Otsisime terve õhtu ja öö, kuid ei leidnud teda. Arvasime, et kindlasti on ta väsinud ja näljane. Kuna ta ei pruukinud leida teed koju, siis jäi kuskile magama,» laususid vanemad.

Rongijuht Jackson Mantaha märkas raudteel kahe rööpa vahel maganud last, kuid ei suutnud enam rongi pidurdada. Ta sõitis lapsest üle.

Kõigi üllatuseks väike tüdruk kannatada ei saanud, kuna ta oli nii väike. Lapsel olid vaid kriimustused ning ta oli kaetud õliga.

«Kui laps meie juurde tagasi toodi, oli ta väga rahulik. Meile oli aga tekitas juhtunust kuulmine šoki,» laususid vanemad.

Vanemate kinnitusel hoiavad nad nüüdsest oma lapsel paremini silma peal.

Väike tüdruk viidi pärast leidmist Komga haiglasse läbivaatamisele. Hiljem lubati ta koju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles