Justin Timberlake´i nähti võluva naiskolleegiga ülisõbralikult aega veetmas

Elu24
Copy
Justin Timberlake ja Jessica Biel.
Justin Timberlake ja Jessica Biel. Foto: John Salangsang/AP/Scanpix

Kas laulev näitelja Justin Timberlake on pöördunud tagasi vanade kommete juurde? Varem «Trousersnake´iks» kutsutud popiprintsi teatakse juba mõnda aega korraliku abielumehena, kuid nüüd jõudis avalikkuse ette video- ja fotomaterjal, milles võib teda naiskolleegiga ülisõbralikult aega veetmas näha.

The Sun avaldas eile šokeerivad fotod, millelt võib näha, kuidas alkoholijoobes Justin Timberlake (38) istub ühe New Orleans´i baari rõduterrassil ja hoiab kaasnäitleja Alisha Wainwright´il (33) käest kinni. Eelpoolnimetatud viibivad New Orlensis uue linateose «Palmer» võtetel.

Anonüümse allika järgi olevat Timberlake võtnud Wainwright´il käest kinni ja pannud selle enda katkisele püksipõlvele.

Kui varasematel fotodel on Timberlake´i nähtud abielusõrmust kandmas, siis New Orleans´is tehtud fotodel sõrmust ei paista.

Alisha Wainwright mängib peagi linastuvas filmis «Palmer» Timperlake poolt kehastatava tegelaskuju armastatut ja teadaolevalt on kaunis naine eraelus vallaline.

Alisha Wainwright.
Alisha Wainwright. Foto: Birdie Thompson/ADM/Capital Pictures/Scanpix

Timberlake´i nähti naiskolleegiga koos naermas ja kaasahaaravat vestlust pidamas.

Timberlake´i on peale New Orleansi foto- ja videomaterjali avalikuks tulemist tusasena ja dressipluusi kapuutsi peas hoidmas ringi liikumas nähtud.

Timberlake´le lähedane isik rääkis The Sun´ile, et näitlejate suhe on professionaalne ja midagi muud sellest otsida pole mõtet.

Justin Timberlake on abielus näitleja Jessica Bieliga (37) ja neil on poeg Silas (4).

Vaata videot ja fotosid SIIN

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles