Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

45 minutit õudust: Siberi husky lohistas ja pures pere lapsehoidjat

Elu24
Copy
Raevunud Sibery husky ründas naist.
Raevunud Sibery husky ründas naist. Foto: Tom Maddick / SWNS/ Scanpix

Birminghamist pärit lapsehoidja Rachel Anderson (39) kartis, et sureb oma sõbra Siberi husky 45 minutit kestnud rünnaku ajal. Koer lohistas naist kaltsunuku kombel ringi ja pures tema käe katki.

Rachel Anderson hoidis oma sõbra Adel Johnsoni kahte last, kui viimaste peres olnud koer nimega Storm teda ründas. Andersonil õnnestus 45 minutit kestnud koera haardest pääseda, kui üks lastest haaras köögiletil olnud noa ja lõi naise abistamiseks sellega koera. Sündmuskohale kutsutud politsei lasi koera maha.

Anderson rääkis, et pärast teisel jõulupühal toimunud rünnakut on talle tehtud kümme operatsiooni ja kirurgid kaalusid isegi naise käe amputeerimist.

Rachel Anderson.
Rachel Anderson. Foto: SWNS/Scanpix

Naine töötas varem juuksurina, aga koera rünnaku tagajärjel ei ole see enam võimalik, sest ta ei saa ühte kätt korralikult liigutada.

Anderson meenutas koera rünnakut.

«Kõik kohad olid verd täis. Ma nägin puruks rebitud kätt ja nahatükke. Koer sakutas mind edasi ja tagasi ning ühel hetkel tundus mulle, et ta laseb mu vabaks, kuid selle asemel käitus ta minuga nagu lemmikloomale närimiseks mõeldud mänguasjaga,» rääkis naine.

«Koer lõi mulle hambad sisse ja sakutas mind, siis tundus, et ta tahtis käest lahti lasta, kuid haaras selle hoopis tugevamini hambusse. See oli otsekui õudusfilmis,» lisas naine.

Anderson oli sõbra juures ka varem külas käinud, aga siis oli koer alati aias kinni olnud. Naine rääkis, et ta läks keskööpaiku lapsele juua tooma ja nägi köögis koera.

«Koer tõusis mind nähes püsti ja liputas saba ning ma arvasin, et kõik on korras. Koer tuli koos minuga elutuppa,» ütles Anderson.

Peretuttava poeg hüppas elutoa diivanil ja see on viimane asi, mida naine mäletab, enne kui koer teda ründas.

«Ma kuulsin seda enne, kui nägin,» ütles Anderson.

Naine rääkis, et koer kargas talle näkku ja ta pani kaitseks käe diivanil olnud poisi ette ning siis haaras koer sellest kinni ja tiris Andersoni kööki.

«Ma arvasin, et suren selles köögis ära,» ütles Anderson. 

«Ainus, mis aitas mul koeraga edasi võidelda oli peas trummeldav mõte oma väikesest pojast, kes aina kordas, et ema palun ära sure, me vajame sind!» rääkis Anderson.

«Ma ei tahtnud, et koju tulijad näevad surnud lapsehoidjat ja mõtlesin, et mis oleks saanud siis, kui minu asemel oleks olnud mõni lastest,» ütles Anderson.

«Hüüdsin appi. Koer lasi mu käe alles siis vabaks, kui üks lastest haaras noa ja lõi sellega koera selga,» rääkis Anderson.

Anderson kutsus kiirabi ja kui parameedikud saabusid, siis üks meedikutest pidi pärast sündmuskohal avanenud vaatepildi nägemist korraks välja minema, et värsket õhku hingata.

Mirror vahendab, et Anderson viibis rünnaku järel kaks kuud haiglas ja läbis mitu operatsiooni. Naine näeb siiani toimunust õudusunenägusid.

Anderson võtab olukorraga toimetulekuks antidepressante ja tema 4-aastasel tütrel on tekkinud paanikahood. Pisike tüdruk ei taha oma ema hetkekski silmist lasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles