Uue nädala filmisoovitused Just Filmil

PÖFF
Copy
Kaader filmist "Kabbadi"
Kaader filmist "Kabbadi" Foto: pöff.ee

Põnevaid noppeid Just Filmi programmist. Viimased võimalused selliseid ägedaid filme näha. Mitmele filmile järgneb ka spetsialistide poolt veetav aruteluring otse kinosaalis!

“Kabaddi” - rahvusvaheline lastefilmide võistlusprogramm

Ühe väikese India külakese keskmest leiame põhikooliealise kokutava Manya, kes on lootusetult armunud küla kõige ilusamasse tüdrukusse Ketakisse. Mõistagi on poiss oma eakaaslaste seas naerualune, sest vaevu suudab ta sõnu kokku veerida, rääkimata normaalsete lausete moodustamisest. Nagu sellest veel vähe oleks, kolib Ketaki Mumbaisse, mis viib ta Manyast ka füüsiliselt kaugele. Manya ainsaks lootuseks Ketakit veel näha on osaleda kohaliku kabaddi tiimiga Mumbais toimuvatel võistlustel. Häda on selles, et see sport nõuab ka verbaalset osalust, mis ei ole Manya tugevaim külg.

Just Filmil toimub filmi maailma esilinastus.

26.11 kell 12:00 Coca-Cola Plaza, Saal 7

Pilt filmist:

“Lõuajoon” - DOC@JUST

Tennessee väikelinnas üritab 16-aastane Austyn Tester optimismilainel ratsutades läbi lüüa isiklike veebiülekannetega. Maailm kubiseb teismelistest tüdrukutest, kes jälgivad temasarnaste poiste videopäevikuid, kuid Austyn erineb teistest tohutu siiruse poolest. Ta vaatab ilusate suurte silmadega tundide viisi veebikaamerasse ning pakub noortele austajannadele tingimusteta armastust ja toetust. Mida ta müüb? Mehelikku tunnustust. Vastutasuks soovib ta kuulsust ja paremat elujärge oma perele. Kas noormehe suur ja avatud süda toob talle ülemaailmse tuntuse ja võimaldab sumbunud väikelinnast laia maailma jõuda või on tema üritus läbikukkumisele määratud?

25.11 kell 15:00 Kino Sõprus - seansile järgneb arutelu (eesti keeles). Arutelu viib läbi Madis Ligema.

“John Denver Trending” - rahvusvaheline noortefilmide võistlusprogramm

Režissöör Arden Rod Condezi film viib vaataja Filipiinidele, kus elab loo peategelane, John Denver – 14-aastane vaikne külapoiss. John’i elu muutub põrguks pärast seda, kui levib video, milles ta oma klassikaaslast peksab. Muidugi tundub, et halvakspanu on õigustatud, sest videos on justkui näha, kes on hea ja kes halb, aga keegi ei küsi, mis sellise olukorrani üldse viis ja miks see juhtus. Internet sildistab John’i koolikiusajaks, aga kas tegelikult on lugu hoopis vastupidine?

25.11 kell 17:30 Apollo Kino Solaris, Saal 4 - seansile järgneb arutelu (eesti keeles). Arutelu viib läbi Mikk Rand.

“Sihitu” - DOC@JUST

Teton Gravity presents - Kui peaks panema ritta kolm omanäolisemat ja mõjuvõimsamat ekstreemsportlast, siis oleks need kindlasti maailmakuulsad Bryan Iguchi, Jeremy Jones ja Travis Rice, kes on muutnud viisi, kuidas tavainimene lumelauasporti ning selle võimalustesse suhtub. Need kolm nihutavad pidevalt inimvõimete piire, samas suhtuvad igasse mäkke suure aukartuse ja austusega. Mehed, kellest on tänaseks saanud oma ala legendid, pole senini üheski filmis koos üles astunud, mis juba iseenesest on ajalooline fakt, ja siinkohal on nende ühine eesmärk vallutada Ameerika viimane metsik paik. Rännak, mis on isegi nende kolme jaoks ohtlik katsumus, paneb vaataja kaasa elama ja on tõeline maiuspala spordiala fanaatikutele.

27.11 kell 18:00 Apollo Kino Solaris, Saal 4

“Cleo” - lapse õiguste programm, rahvusvaheline noortefilmide võistlusprogramm

Cleo vanemad hukkusid autoõnnetuses. Ta elab koos vanaema ja noorema vennaga. Ühel õhtul hiilib ta klubisse, kus tutvub süngevõitu Leos’iga. Neid ühendavad morbiidne vaikus, asjad, millest nad rääkida ei taha ning muigamine elu kibemagususe üle. Mis peitub Leosi hinges? Mida teha, kui kõik kukub kokku ning maailm tundub koosnevat lootusetusest? Cleo põgeneb muusikasse. Kui meeleseisund muutub kannatamatuks, on looming ainus tõeline pääsetee.

26.11 kell 16:00 Apollo Kino Solaris, Saal 3 - seansile järgneb arutelu psühholoog ja koolitaja Kristi Raavaga (eesti keeles).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles