Elina Nechayeva kirjutas emotsionaalse laulu kadunud vanaemale

Elu24
Copy
Elina Nechayeva.
Elina Nechayeva. Foto: Madis Sinivee

ETV saade «Hommik Anuga» algas täna hommikul jõululauluga, mida esitas Elina Nechayeva koos Andrei Bogatšiga. Pärast loo esitust vestles Anu Välba lühidalt Nechayevaga eelseisvast jõulutuurist ja uuest laulust.

Esmalt imestas Välba, et esitatud loos «Let it snow» on nii kõrged noodid ja avaldas arvamust, et Elina hääleulatus on kasvanud. 

«Ma arvan, et see vaikselt-vaikselt kasvab. Ma harjutan hästi palju ja tuleb noote juurde,» tunnistas koloratuursopran Elina ja lisas, et nüüd on aeg alumisi noote harjutada, kuna ülemiste nootidega on maksimum saavutatud.

Lisaks tunnistas Elina, et kirjutas peagi algavale jõulutuurile ka täiesti ise laulu. «Täitsa ise! Kõik sõnad ja meloodia ja kõik,» rõõmustas Elina oma saavutuse üle.

Pühadele mõelnud Elinale tuli lugu ootamatult. «Mõtlesin oma kadunud vanaemale. Mõtlesin, et oleks tore teha midagi, mis meenutaks teda. Panin kõik oma emotsioonid ja kogu oma armastuse minu armsa vanaema vastu sinna laulu sisse,» kirjeldas Elina.

2018. aastal Eurovisiooni lauluvõistlusel Eestit esindanud Elina mainis lühidalt ka seda, et saab siiani fännidelt «La forza» eest positiivset tagasisidet. «Tuleb väga palju kirju ja fännid kirjutavad, et «sina pidid võitma»,» rääkis Elina.

Elina alustab oma esimesest jõultuuri juba 4. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles