Sekspert soovitab: uus kuum poos ühendab käärid ja kiige

Elu24
Copy
Kiik. Foto on illustreeriv.
Kiik. Foto on illustreeriv. Foto: akg-images/Scanpix

Et paarisuhtes särtsu hoida, on vaja mõne aja tagant voodiellu midagi uut tuua. Daily Star pakub välja, et lahenduseks võib olla sekspoos, mille nimes kohtuvad käärid ja kiik.

Seksieksperdi sõnul on kiigukääride poos hea viis, kuidas voodiellu uut hingamist tuua, vahendab Daily Star.

Briti telesaates «Good Girls Guide to Kinky Sex» õpetas armastuseguru Annabelle Knight, kuidas seda sekspoosi kodustes tingimustes järele proovida.

«See on imeline poos, et oma meest õrritada ning endale samal ajal natuke lisamõnu saada,» rääkis Knight.

Sisuliselt on tegu klassikalise misjonäri poosi ulakama versiooniga. Naine peab selili lamades jalad üles tõstma ja need risti panema – sellele viitab nimes kääride osa.

Knight õpetas naistele: «Lama selili nii, et su puusad on vastu tema omi. Las ta tõstab su jalad lae poole nii, et need toetuksid vastu ta torsot. Kui ta hoiab su pahkluudest kinni, tuleb kääride osa.»

Nagu selgub, pole vaja naisel suurt midagi teha, kuna jalgade liigutamine on hoopis mehe ülesanne. «Ta avab ja sulgeb su jalad kääridega sarnaneva risti-rästi liigutusega, samal ajal sisse-välja liigutades,» õpetas ekspert.

Knighti sõnul on see poos väga nauditav jalgade asendi tõttu, nimelt on jalad risti pannes naisel suurem võimalus orgasmini jõuda, kuna kliitori ümbruses on rohkem hõõrdumist.

Vaata pildimaterjali kuuma sekspoosi kohta siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles