Nädalavahetusel perega Just Filmile

PÖFF
Copy
Kaader filmist "Kabbadi"
Kaader filmist "Kabbadi" Foto: pöff.ee

Väljas on pime ja kisub külmaks, sama ähvardab juhtuda ka meeleoluga. Kõige selle taustal on mõnus, kui avaneb vahepeal võimalus lihtsalt maha istuda ja osa saada millestki positiivsest. Sel nädalavahetusel Just Filmi raames linastuvad koguperefilmid lausa pakatavad positiivsest energiast!

Tutvu nädalavahetuse koguperefilmide kavaga, kust leiad ka eestikeelse dublaažiga linastusi!

Tormipoiss

23.11 14:00 Apollo Kino Solaris, Saal 2 Tallink

“Tänavuse festivali üks suuremaid perefilme on saanud paljudel mainekatel festivalidel publiku sooja vastuvõtu osaliseks. Vanahärra Michael hakkab nägema pilte oma elust, mida ta seletada ei oska, justkui temaga oleks toimumas midagi eriskummalist. Tasapisi hakkab talle meenuma tema ammu unustusehõlma vajunud muinasjutuline lapsepõlv, mille ta veetis koos parima sõbra pelikaniga Härra Percival. ”

Ajarändaja Cleo

23.11 14:15 Coca-Cola Plaza, Saal 6

“Cleo armastab väga oma kodulinna Berliini, olenemata sellest, et väikese tüdrukuna kaotas ta just seal kaks endale kõige kallimat inimest: ema ja isa. Ka täiskasvanuna saadab Cleod minevikuvari ja masendus. Muserdunud noorel naisel on vaid üks eesmärk: leida üles kuhugi Berliini sügavustesse kadunud maagiline kell, millega aega tagasi keerata.”

Minu vanaisa on tulnukas

23.11. Kell 14:15 Apollo Kino Solaris, Saal 4 (eestikeelne dublaaž)

“9-aastase Una ja tusase roboti tormiline seiklus leidmaks röövitud vanaisa!”

Kabaddi

24.11. Kell 12:00 Apollo Kino Solaris, Saal 3 (eestikeelne dublaaž)

“Põhikooliealine, kokutav Manya on lootusetult armunud küla kõige ilusamasse tüdrukusse Ketakisse. Neiu tähelepanu püüdmiseks on poisi ainsaks võimaluseks osaleda kohaliku kabaddi tiimiga Mumbais toimuvatel võistlustel.”

Karud armastavad mind

24.11. Kell 12:15 Coca-Cola Plaza, Saal 4

“8-aastase Jipi kauaaegne unistus hakkab reaalsuseks saama, kui isa kingib kogu nende perele USA ringreisi. Lõpuks ometi on tüdrukul võimalus oma silmaga näha metsikut karu.  Unistuste reis kisub aga kiiva, kui osasid mugavustega harjunud pereliikmeid tabavad paanika ja hädad, mis esimeselt laagriplatsilt kaugemale minna ei lubagi.” 

TKKG-Detektiivibüroo

24.11. Kell 13:30 Kino Sõprus  (eestikeelne dublaaž)

“Julge neliku seiklus lahendamaks ühe poisi kadunud isa juhtumit. Suurepärane tiimitöö viib noored lahendussele lähemale, kuid igal sammul kasvab ka oht.”

Liiga kaugel

24.11. Kell 14:15 Apollo Kino Solaris, Saal 4

“Uude kohta kolimine ei ole kunagi lihtne. Just selle väljakutsega peab 11-aastane Ben silmitsi seisma. Tema üheks suureks hobiks on aga jalgpall, mis pakub korraga nii lohutust kui ka väljakutseid.”

Minu erakordne suvi Tessiga

24.11. Kell 14:30 Apollo Kino Solaris, Saal 3

“Sam on täiesti tavaline poiss, kes veedab suve mängides ja erinevaid vahvaid avastusi tehes. Kuid saatusel on Samile suur üllatus varuks. Nimelt kohtub ta Tessiga – tüdrukuga, kes on julge, uskumatult otsekohene ning ning mis kõige lahedam – tõmbab Sami igasugustesse uskumatutesse seiklustesse.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles