Pilt: kas tõesti on tõsielustaar Kim Kardashianil kuus varvast?

Elu24
Copy
Kim Kardashian.
Kim Kardashian. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Kim Kardashian (39) mattus taas julmade interneti trollide kriitikalaviini alla. Seekord väidavad trollid, et Kim pole inimene, sest uutel fotodel näib tal olevat lausa kuus varvast. 

Kim sattus trollide hambuse pärast seda, kui poseeris Ameerika Influencer Awardsi auhindadegala punasel vaibal lahtistes kingades, mille tõttu olid tõsielustaari jalad kõigile nähtaval. 

Pildid Kardashiani jalagadest läksid viraalseks ja julmas interneti trollid otsustasid ennast välja elada Kardashiana väidetava kuuenda varba peal. 

Vaata pilti siin: 

Pilt, mis ajas interneti kihama. Tõsielustaar Kim Kardashian American Influencer Awards galal oma väidetava kuuenda varbaga. 
Pilt, mis ajas interneti kihama. Tõsielustaar Kim Kardashian American Influencer Awards galal oma väidetava kuuenda varbaga. Foto: AFP/Scanpix

Üks troll säutsus Twitteris: «Tõesti, sul on mõlemal jalal kuus varvast. Sa pole üldse inimene.»

Teine troll kommenteeris Kardashiani Insagrami pildi all: «Miks ma näen kuute varvast???» 

See pole esimene kord, kui «Keeping Up With The Kardashiani» tähte süüdistatakse lisavarba omamises. 

Selle aasta suvel postitas staar Instagrami promofoto, kus ta poseeris koos oma noorema õe Kylie Jenneriga ja pildil võis näha, et staaril oleks justkui kuus varvast.

Toona jäi fännidele ja trollidele Kim'i kuues varvas koheselt silma, kuid paljud jälgijad arvasid, et tegu on siiski Photoshopi apsuga. Kim lasi toona pildi eemaldada ja  kommenteeris olukorda teatades, et pilt oli lihtsalt halva nurga alt võetud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles