Lotovõidu saanud mees põgenes ja jättis oma naise pika ninaga

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Pornthida Chamnanwet tegi oma abikaasa kohta politseisse avalduse, sest mees põgenes võidu toonud lotopiletiga.
Pornthida Chamnanwet tegi oma abikaasa kohta politseisse avalduse, sest mees põgenes võidu toonud lotopiletiga. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Tai naine kaebas politseisse, et tema mees põgenes nende ühiselt ostetud lotopiletiga, mille võidusumma oli kuus miljonit bahti, ehk ligi 180 000 eurot. 

Ubon Ratchathani provintsis sündinud 23-aastane Pornthida Chamnanwet esitas Bankoki politseisse oma abikaasa kohta kaebuse pärast seda, kui mees oli paarile võidu toonud lotopiletiga jalga lasknud, kirjutas Bankok Post.

Naise sõnul tutvus ta oma abikaasaga Bangkoki Thon Buri linnaosas samas tehases töötades. Chamnanwet ja tema 34-aastane abikaasa Wijak Wannaprasit töötavad seni tehases.

9. novembril ostsid abikaaasad koos mitu riiklikku lotopiletit, millest ühe valis välja naine. Just naise valitud pilet numbriga 017223 võitis laupäevases loosimises kuue miljoni bahti ehk ligi 180 000 euro suuruse esimese auhinna.

Chamnanwet ütles, et nad registreerisid võidu Phra Pradaengi politseijaoskonnas, tegid fotod koos piletiga ja allkirjastasid võidutšeki. Seejärel naasis paar oma rendituppa. 

Võidu üle rõõmustanud paar leppis kokku, et jagavad sülle kukkunud raha omavahel võrdselt ning pidasid plaani, kuidas kumbki oma osa kulutab. 

Pühapäeva õhtul ütles aga mees naisele, et viimasele peaks ka kahest miljonist bahtist piisama. 

Naise küsimuse peale, miks, hakkas paar omavahel vaidlema. Lõpuks soovitas mees Chamnanwetil kohtusse pöörduda ja jalutas võidupiletiga välja. 

Chamnanwet palus politseil, et nad takistaskid tema abikaasat, kui too läheb piletit raha vastu vahetama. Naine palus ka riiklikul lotoametil väljamakse tühistada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles