Briti tõsielustaar on hea näide, miks ei tasu uskuda kõike, mida Instagramis näeme

Elu24
Copy
Molly Mae Hague 2019. aastal.
Molly Mae Hague 2019. aastal. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Briti tõsielusarjast «Armastuse saar» tuntud Molly-Mae Hague (20) jäi kõmupiltnike kaamerate ette Barbadosel. Paparatso tehtud pilte vaadates saab selgeks ka see, et nooruke tõsielustaar töötleb oma sotsmeedia pilte väga agaralt.

The Sun avaldas tõsielustaarist pildid, millel võib teda näha valgetes bikiinides ringi lippamas.

Lisaks saab fotosid vaadates aru, et naine töötleb korralikult neid pilte, mis Instagrami jõuavad. Näiteks on sotsmeedias olevatel piltidelt tema tagumik palju pringim, keskkoht kitsam ning isegi ta nägu ei näe samasugune välja.

Vaata paparatso tehtud pilte SIIT!

Elu24 kirjutas juba märtsis, kuidas kuulsad instakaunitarid pole kaugeltki nii saledad ja siledad, kui nad seda fotodelt paistavad.

Lisaks kirjutasime, et kui see, et ajakirjades ja reklaamides pilte retušeeritakse, on vana tõde, siis õnneks on üha enam hakatud nüüd rääkima ka sellest, et isegi sotsiaalmeedias vohab tihtipeale võltslikkus. 

Inglismaalt pärit juutuuber Jordan Theresa pühendas sellele teemale ka ühe oma video, milles selgitas, et näiteks Instagrami modellide kauni välimuse taga on enamasti kas ilukohendused, FaceTune (piltide töötlemiseks mõeldud äpp - toim) või oskus hästi poseerida. 

«FaceTune'is ja heade nurkade leidmises pole midagi halba, me kõik teeme seda, aga ma arvan, et nad (Instagrami modellid - toim) peaksid sellest oma jälgijatele rääkima,» sõnas Theresa.

Vaata ka tõsielustaari Instagrami pilte:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey. @prettylittlething

A post shared by MOLLY-MAE (@mollymaehague) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOLLY-MAE (@mollymaehague) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by MOLLY-MAE (@mollymaehague) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles