Lahe piltuudis: sellist Marilyn Kerrot polegi sa enne näinud!

Elu24
Copy
Marilyn Kerro
Marilyn Kerro Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Eesti selgeltnägija Marilyn Kerro (31) rändas sotsmeedias ajas tagasi ning jagas nippi, kuidas sügiskurbusega toime tulla.

Kerro avaldas Instagramis, et sageli suureneb inimeste seas just sel aastaajal üksinduse ja kurbse tunne. «Ma tahan teiega oma väikest trikki jagada, kuidas saan mina sellistest minutitest üle ilma radikaalsete meetoditeta.»

«Mälestused. Just need aitavad mul sellistest hetkedest üle saada,» lisas ta.

Kerro selgitab, et selliste hetkedel hakkab ta meenutama kõige liigutavamaid ja soojemaid hetki lapsepõlvest. Selgeltnägija sõnab, et need loovad rahu- ja õnnetunde. «Proovige järele ja näete, et me mälestused on me vastu lõputult lahked!»

Kuna Kerro räägib oma sotsmeedia postituses mälestustest, postitas ta sedapuhku ka Instagrami kaadri, mis paistab olevat tehtud ta nooruspõlves.

Vaata ka pilti:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Добрый вечер дорогие мои подписчики! Очень не самая веселая пора. И часто как раз в это время года обостряется чувство одиночества, точки и грусти. Осенняя хондра... Хочу поделится с вами моей маленькой хитростью - как я преодолеваю такие минуты не прибегая к каким либо радикальным способам. " Память. Именно она помогает мне преодолеть такие моменты. Воспоминания могут как и привести к депрессии. Так и вытащить из "болота" тоски. Я начинаю вспоминать самые трогательные, теплые моменты из детства. Они создают ощущение умиротвариния и счастья, которое бывает таким только в детстве. Попробуйте и вы увидите что память безгранична в своей доброте к нам! #битваэкстрасенсов #магия#тнт #мэрилинкерро

A post shared by Мэрилин Керро / Merilyn Kerro (@devilmarylinkerro) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles