Krokodill Elvis varastas muruniiduki

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krokodill Elvis varastatud muruniidukiga
Krokodill Elvis varastatud muruniidukiga Foto: SCANPIX

Austraalia Gosfordi roomajatepargis elav suur krokodill, kes kannab nime Elvis, ründas pargi töötajat, varastades talt muruniiduki.

Sydney lähedal tegutseva Australian Reptile Parki üks töötajatest Tim Faulkner oli Elvise elupaiga lähedal muru niitmas kui kuulus kaastöötaja Billy Coletti hüüdu, edastab The Telegraph.

Viiemeetrine ja 500 kilogrammi kaaluv krokodill oli enda valdusse saanud Coletti muruniiduki. Ta vedas selle oma basseini ning kukutas vette.

«Krokodill võttis muruniiduki hammast vahele ja vedas selle vette,» selgitas Faulkner.

Muru niitnud mehed lahkusid kiiresti krokodilli elualalt. Elvis ei näidanud mitte mingit märki, et ta oma «uuest mänguajast» loobuks. Ta oli pidevalt selle juures.

Faulkneri sõnul ei jäänud neil muud üle kui lõpuks krokodilli juurde sellele muruniidukile järele minna.

Colett meelitas Elvise känguruliha abil muruniidukist eemale. Faulkner läks sel ajal vette muruniidukit ära tooma. Samuti otsis ta kahte hammast, mille Elvis kaotas niidukit vedades.

Faulkneril õnnestus muruniiduk kätte saada. Ta lisas, et hammaste kättesaamine oli tähtis, kuna need võivad jõuda basseini filtrisüsteemi ning seda ummistada.

Elvis on ka varem trikke teinud, kuid see oli esimene kord, mil ta töötajatelt midagi varastas.

See krokodill jõudis parki Darwini lähedalt, kus ta pärast kalurite ründamist kinni püüti.

Ta viidi krokodillifarmi, kus ta tappis kaks emast krokodilli, kellega ta paaritunud oli.

Lõpuks jõudis ta aga roomajateparki, kus talle ta agressiivsuse tõttu eraldati omaette ala.

«Tegemist on niinimetatud alfaisase krokodilliga, kes on täis testosterooni. Ta saab elada omaette ja siis ei puutu ta mitte kedagi. Hoolimata sellest, et ta muruniidukist ikka ilma jäi, on ta oma vägiteoga rahul,» selgitas Faulkner. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles