FOTO Kohutavalt kõhnaks jäänud endine lapstäht sattus haiglasse

Elu24
Copy
Aaron Carter 2019. aastal.
Aaron Carter 2019. aastal. Foto: Broadimage/scanpix

Endine lapsstaar Aaron Carter (31) sattus ootamatult haiglasse. Välismeedia andmetel on põhjuseks murettekitavalt suur kaalukaotus ning kurnatus.

Aaron Carter postitas hiljuti Instagrami foto, millel võib teda näha haiglavoodis lebamas. «Emme hoolitseb su eest,» kirjutati kõnealuse pildi pealkirjaks.

Väljaanne E! Entertainment kirjutab, et Carter sattus haiglasse kurnatuse tõttu ning peab seal mõnda aega kosuma. Väljaanne TMZ vahendab seevastu, et staar lõpetas haiglas, sest on murettekitavalt palju kaalust alla võtnud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mommas gonna take care of you

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter) on

Carteril on seljataga ka väga keerulised ajad. Alles möödunud nädalal šokeeris ta fänne, kui välgutas ühe Instagram Live'i ajal kogemata oma peenist.

Hiljuti võttis ta sõna ka oma perekonna teemadel ning avaldas, kui vihane ta on, et lähenemiskeelu tõttu on temalt konfiskeeritud ka tulirelvad. «Ma ei saa praegu isegi kuradi tulirelvi omada, sest mu kuradi perekond lasi need minult ära võtta,» sõnas ta toona.

Nick Carter ja Aaron Carter 2005. aastal.
Nick Carter ja Aaron Carter 2005. aastal. Foto: Scanpix/

Septembris pani ta oma fännid aga muretsema, kui lasi oma näole tätoveerida popstaar Rihanna kujutise - ka see toimus Instagram Live'i ajal ning Carter suitsetas samal ajal kanepit.

Lisaks väitis septembris Carteri vanem vend, Backstreet Boysi staar Nick Carter, et Aaron ähvardas tema lapseootel kallimat tappa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles