«Kuldvillaku» erisaade paneb proovile Eesti olümpiavõitjad!

Elu24
Copy
«Kuldvillak – Olümpia eri»
«Kuldvillak – Olümpia eri» Foto: Raul Mee

Pühapäeval kell 19:30 saab Kanal 2-s kaasa mängida populaarsele telemängule «Kuldvillak», kui ekraanile jõuab erisaade, mis on pühendatud 2020. aasta Tokyo suveolümpiamängudele. Pingelises mälumängus panevad end proovile olümpiavõitjad Erki Nool, Gerd Kanter ja Jaak Uudmäe.

Mis ala mees oli Eestile esimese olümpiakulla võitnud Alfred Neuland?  Mis hüüdnime kandis 1992. aasta olümpial mänginud USA korvpallimeeskond? Mitu kuldmedalit on olümpialt võitnud Michael Phelps? Kus toimusid 1896. aastal esimesed kaasaegsed olümpiamängud? Kõik «Kuldvillaku» saates kõlavad küsimused on seekord seotud olümpiamängudega ning ka tuleval aastal peetavate olümpiamängude sihtkohariigi Jaapaniga.

Teemadena käivad läbi erinevad spordialad ja tipphetked, aga ka näiteks haledalt vahelejäämised ja valemängijad. Dramaatikat ja põnevust jagub seekordses «Kuldvillakus» lõpuni, sest lisaks teadmistele läheb võitmiseks vaja ka kavalat strateegiat. Heategevusliku erisaate võitja annetab võidusumma enda valitud spordiorganisatsioonile.

«Kuldvillak – Olümpia eri» on Kanal 2 ekraanil pühapäeval  kell 19:30, kohe pärast uudistemagasini «Reporer+». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles