Kunstivaras üritas Londonis asuvast Dulwichi maaligaleriist varastada kahte Rembrandti tööd

Elu24
Copy
Londonis asuvast Dulwich´i maaligaleriist üritas tundmatu kunstivaras eile õhtul kaasa viia hinnalisi Rembrandt´i maale.
Londonis asuvast Dulwich´i maaligaleriist üritas tundmatu kunstivaras eile õhtul kaasa viia hinnalisi Rembrandt´i maale. Foto: SWNS/ScanPix

Mirror vahendab, et kunstivaras piserdas eile õhtul maaligaleriist põgenemisel politseile tundmatut ainet näkku ja seepärast ei õnnestunud teda kohe tabada. 

Dulwich´i maaligalerii Londonis, 14. november 2019.
Dulwich´i maaligalerii Londonis, 14. november 2019. Foto: SWNS/Scanpix

Politsei sai eile Londonis asuvast Dulwich´i kunstigaleriist häireteate kell 23.30 õhtul. Kui politsei sündmuspaigale jõudis, siis selgus, et sissetungija oli pääsenud kunstigaleriisse ja teinud seal proovi kahe hinnalise Rembrandt´i maali varastamiseks.

Kunstiröövlil õnnestus põgeneda, sest ta piserdas politseile tundmatut ainet näkku. Intsidendis osalenud politseinik raskeid kehavigastusi ei saanud ning oli võimeline tööd jätkama. Mõlemad Rembrandt´i maalid leiti üles.

Vaata videot hetkel Dulwichi maaligaleriis eksponeeritavast Rembrandt´i tööde näitusest!

Vargal ei õnnestunud hinnalisi maale kunstigalerii territooriumilt ära viia ja mõlemad tööd jäävad galerii hoole alla. Politsei on kommenteerinud, et tegemist oli ettekavatsetud kunstirööviga ja juhtum on uurimisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles