Pildid: armunud Silvia Ilves ja Paul Neitsov ronisid avalikult linade vahele

Elu24
Copy
Foto: Foto: Promo

Silvia Ilves ja Paul Neitsov andsid sügisel ühiselt kontserte Eestimaa eri paigus ja novembri alguses teatasid muusikud, et nad on koos. Nüüd ronisisd armunud avalikult linade vahele.

Tšellist Ilves jagas Instagramis fännidega kahte mustvalget fotod endast ja Neitsovist. Esimese pildi pealkirjas kirjutas Ilves: «Armastada ja olla armastatud – parim tunne, mida elu jooksul kogeda.»

Teise pildi all tsiteeris Ilves Yoko Onot: «Unistus, mida unistad üksi, on ainult unistus. Unistus, mida unistate koos, on reaalsus.»

Neitsov jagas samuti enda Instagramis fännidega kahte fotot. Muusik avaldas, et nende fotosessiooni inspiratsiooniks olid John Lennon ja Yoko Ono.

Teise postituse all (sama foto, mida jagas Ilves) kirjutas Neitsov: «Meeste ja naiste vahel ei ole sõprus võimalik. Võimalik on kirg, vimm, jumaldamine, armastus, aga sõprus mitte.»

Silvia Ilves kinnitas novembris Elu24-le, et on Neitsoviga koos. «Sellest ei saa üle ega ümber. Koostöö viis ootamatult teineteiseleidmiseni. See ei olnud nii planeeritud,» ütles naine.

«Mitte ainult avastus, et Paul on suurepärane lavapartner. Pauli ellusuhtumine on eluterve. Temaga koos olles olen see, kes olen. Meid ühendab muusika ja hea hingeline sobivus,» rääkis Ilves.

«Oleme koos ja vaatame, mida elu toob. Otsustasime, et ei hakka seda varjama,» kinnitas suhet ka Neitsov ja lisas: «võlus sarnasus, Silvia naerune nägu. Oleme mõlemad minevikus skandaale tekitanud. Kummalegi ei meeldi reeglite järgi elada. Meil on lõputult ühiseid jututeemasid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles