Piltmõistatus: kas arvad ära, millise maailmakuulsa staari isa on pildil?

Elu24
Copy
Pildil on meesterahvas, kelle nimi on George. Ta on ühe kuulsa Ameerika näitleja ja Oscari-võitja isa.
Pildil on meesterahvas, kelle nimi on George. Ta on ühe kuulsa Ameerika näitleja ja Oscari-võitja isa. Foto: Birdie Thompson/ADM/Capital Pictures/Scanpix

Öeldakse ikka, et «käbi ei kuku kännust kaugele», kuid vahel on lapsed oma vanematest üpris erinevad. Mõnikord isegi nii erinevad, et esmapilgul ei saagi aru, et tegu on sugulastega.

KÜSIMUS: kas oskad pakkuda, kelle isa on sellel pildil olev George?

George on ühe maailmakuulsa staari isa. 
George on ühe maailmakuulsa staari isa. Foto: Birdie Thompson/ADM/Capital Pictures/Scanpix

VASTUS: George on näitleja ja Oscari-võitja Leonardo DiCaprio isa! 

Leonardo DiCaprio.
Leonardo DiCaprio. Foto: Alberto E. Rodriguez/AFP/Scanpix

Kuigi Leonardo on rohkem tuntud, siis leiab George'i samuti meelelahutusmaailmast. 75-aastane töötab dokumentaalfilmide produtsendina ning on sarnaselt Leonardole väga pühendunud kliimamuutustega võitleja.

Koos on isa ja poeg teinud mitu kliimamuutustele pühendatud dokumentaali. Viimati andis Leonardo oma hääle dokumentaalile «Ice on fire» (2019), mille peaprodutsent oli George.

Leonardo DiCaprio koos oma endise tüdruksõbra Bar Rafaeli (vasakul) ja isa George DiCaprioga (paremal) paraadil, kui USA 44. president Barack Obama andis 2009. aastal oma ametivande.
Leonardo DiCaprio koos oma endise tüdruksõbra Bar Rafaeli (vasakul) ja isa George DiCaprioga (paremal) paraadil, kui USA 44. president Barack Obama andis 2009. aastal oma ametivande. Foto: TRIPPLAAR KRISTOFFER/SIPA/Scanpix

Hiljuti jäid mõlemad kaamerate ette oktoobri lõpus, kui madalat profiili hoidev Oscari-võitja käis George DiCaprioga lõunal. Neid pilte näed SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles