Vengaboys kardab Eestis kihutavaid autojuhte

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vengaboys
Vengaboys Foto: promo

Uusaastaööl kontsertklubis Apollo esinev popstaar Vengaboys nõuab korraldajalt autojuhti, kes sõidaks normaalse kiirusega. Aastavahetuse suurimal klubipeol esinev nelik tahab ööbida viietärnihotellis ja lava taha kvaliteetvodkat.

«Artisti nõudmistes on ära toodud, et Vengaboysi autojuht peab kindlasti sõitma normaalkiirusega,» kommenteeris staaride nõudmisi Apollo pressiesindaja Reno Hekkonens. «Eeldan, et neil on halbu kogemusi kas eelmise Eestis viibimisega kümme aastat tagasi või on neile juhtunud mingid hullud juhid kusagil põhjamaades.»

Kui taltunud autojuhi nõudmine on veidi erilaadne, siis muus osas on Vengaboys nagu iga teine Eestit väisav staar – nõutakse viietärnihotelli ja lava taha head viina.

«Üldiselt sõidavad staaride autojuhid tõesti veidi kiiremini, kuna artistid on vaja saada ühest kohast teise loetud aja jooksul ning erandiks pole ka Eesti,» seletas Hekkonens. «Kinnitasime artisti esindjatele, et tagame autojuhi, kes peab piirkiirusest kinni.»

Uusaasatöö peaesineja soojendavad üles DJ-d Deniss Karabljoff ja Tom Lilienthal. Tervitusjooke pakuvad Smirnoff ja Kiss Sparkling. Apollo avab oma uksed uusaastaööl kell 23:00.

Vengaboys oli eelmise kümnendi üks enimmängitud tantsumuusika artist nii Eestis kui kogu Euroopas. Vengaboysi tunnushittideks kujunesid meie raadiotes ja tantsusaalides «Shalala lala», «Boom, Boom, Boom, Boom» ja «We’re Going To Ibiza».

Vengaboys sai üle-Euroopa tuntuks oma 1998. aasta hitiga «We Like To Party» ning sellele järgnenud hittidega «Boom, Boom, Boom, Boom» ja «We’re Going To Ibiza». Eestis sai kõige tuntumaks ja armastatumaks peohitiks aga meloodiline tantsuhitt «Shalala lala».

Vengaboys tegi üsna pea peale Eestis esinemist 2001. aastal oma tegevusse pausi ning naasis lavadele tagasi 2007. aastal.

Piletid Vengaboysi uusaastakontserdile müüakse eelmüügis Piletilevis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles