Kas prints Harry ja Meghan Markle solvavad tõesti kuningannat ja veedavad kõigi kiuste pühad hoopis USAs?

Elu24
Copy
Meghan Markle ja prints Harry. 2019.
Meghan Markle ja prints Harry. 2019. Foto: EMPICS/Scanpix

Sussexi hertsogipaar lendab lähipäevil koos poja Archie'ga kuueks nädalaks perepuhkusele Californiasse, kirjutab Daily Star.

Briti väljaanne vahendab, et sedapuhku võivad prints Harry ja Meghan Markle tänavu jõulupühad ka hoopis USAs veeta, vaatamata sellele, et nii solvaksid nad kuninganna Elizabeth II.

Esialgsete plaanide kohaselt pidi Sussexi hertsogipaar reisilt naasma jõuludeks, et üheskoos kuningliku perega Norfolkis aega veeta. 

Traditsiooniliselt veedavad kuninganna Elizabeth II ja ta pere igal aastal jõulud Ida-Inglismaal Norfolkis asuvas Sandringhami lossis.

Prints Harry, Meghan Markle ja poeg Archie külas Lõuna-Aafrika Vabariigi peapiiskopil Desmond Tutul. 2019.
Prints Harry, Meghan Markle ja poeg Archie külas Lõuna-Aafrika Vabariigi peapiiskopil Desmond Tutul. 2019. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Kuid nüüd on teatatud, et Harry ja Meghan ei pruugi jõulupühadeks Suurbritanniasse  tagasi jõuda. Paleetöötaja sõnas väljaandele Mail Online, et paar pole veel otsustanud, kas nad veedavad jõulupühad Ühendriikides või mitte.

«Praegu on veel vara öelda, mida nad lõpuks teevad. Nad pole veel otsustanud,» selgitas ta.

Briti väljaanne kirjutab ka, et kui Meghan ja Harry otsustavad tõepoolest Ühendriikidesse jääda, solvavad nad sellega kogu kuninglikku perekonda.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor oma ema Sussexi hertsoginna Meghani süles. Juures on Meghani ema Doria Ragland, prints Harry, prints Philip ja Elizabeth II.
Archie Harrison Mountbatten-Windsor oma ema Sussexi hertsoginna Meghani süles. Juures on Meghani ema Doria Ragland, prints Harry, prints Philip ja Elizabeth II. Foto: AP/Scanpix

Elu24 kirjutas hiljuti ka sellest, kuidas kuninganna Elizabeth II (93) ja hertsoginna Catherine'i (37) vaheline tugev side oli kogu maailmale nähtav veteranide ja langenute mälestuspäeval.

Nimelt seisid kuninglikud naised Cenotaphi rõdul kõrvuti ja juba teist aastat järjest oli Sussexi hertsoginna Meghan paigutatud kuninganna ja Kate'i all asuvale rõdule seisma.

Briti meedia vahendab, et sellistel üritustel pannakse pereliikmed seisma vastavalt perekonnasisesele seisusele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles