Tõsielutäht Kim Kardashian avalikustas, millal ta nööbib pluusi kinni

Elu24
Copy
Tõsielustaar Kim Kardashian.
Tõsielustaar Kim Kardashian. Foto: Image Press Agency/ MEGA/ Scanpix

Kim Kardashian (39) on sinapeal regulaarselt oma kehavõlude välgutamisega nii punasel vaibal kui ka sotsiaalmeedias. Kuid nüüd paljastas seltskonnatäht, et tema provokatiivne stiil võib varsti drastiliselt muutuda.

Selle kuu alguses andis Kardashian intervjuu USA jutusaates «The Real,» kus 39-aastane Kim nentis, et võib 40-aastaseks saades hakata konservatiivsemalt riietuma. 

Kardashian on teemat arutanud ka abikaasa Kanye Westiga (42) ning ütles saates: «Meil on olnud sellel teemal vestlus, millal saab liiga vähesest liiga palju? Ma olen nelja lapse ema ja saan järgmisel aastal 40-aastaseks.»

«Minu otsus on seotud lastega. Lapsed saavad vanemaks ja on väga teadlikud sellest, mis neid ümbritseb,» rääkis Kardashian. 

Hiljuti sattusid West ja Kardashian vaidlusesse Kim'i Met Galal kantud kitsa nahavärvi kleidi tõttu, mis ei jätnud kujutlusvõimele just väga palju ruumi. Kanye tunnistas, et lõheroosa kleit mõjus halvasti tema hingele ja vaimule.

Kimi ja Kanye vahelist tüli võis näha «Keeping up the Kardashians» episoodis.

Kim arutas jutusaates ka paari vahel aset leidnud tüli tagamaid, öeldes: «Meil oli arutelu ja tüli minu riietumise osas, aga see ongi abielu üheks osaks. Ma austan oma abikaasa arvamusi ja olen valmis kompromissiks.»

Vaata intervjuud siin: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles