Näitleja Demi Moore paljastab: olin endisest abikaasast Ashton Kutcherist sõltuvuses

Elu24
Copy
Näitlejanna Demi Moore.
Näitlejanna Demi Moore. Foto: AFP / Scanpix

Demi Moore (56) avalikust sellel nädalal uusi ja pikantseid fakte enda sõltuvuste kohta. Muu hulgas rääkis näitleja sõltuvusest, mida tekitas endine abikaasa Ashton Kutcher, vahendab People. 

Näitlejannat toetasid saates kaks tema kolmest tütrest: Rumer ja Tallulah Willis. Moore rääkis saates oma võitlusest erinevate sõltuvustega ja sellest, kuidas ta oli ligi 20-aastat karsklane, kuid siis toimus naise elus tagasilangus. 

«Sõltuvus ja kaassõltuvus... nagu minu sõltuvus Ashtonist - see oli ilmselt kõige laastavam, sest viis mind emotsionaalselt paigast ära, » ütles Moore esmaspäeval Facebook Watchile antud intervjuus.

Tütar Tallulah (25) rääkis saates, millist mõju ema sõltuvusprobleemid talle avaldasid, eriti peale seda, kui vanemad õed kodust välja kolisid. 

«Jälgisin aastate jooksul ema käitumist kõrvalt ajal, mil Ashton veel meiega elas. Teised olid kodust välja kolinud ja seal elasin ainult mina. Tundsin, et ema oli mind ära unustanud ja hakkasin uskuma, et ta ei armastanud mind. Ma tõsiselt uskusin seda,» sõnas Tallulah.

«Ma tean 100%, et ema armastab mind, kuid sellel hetkel tundsin valu,» rääkis tütar.

Tallulah oli kõigest 9-aastane, kui Moore koges tagasilangust. Moore kirjeldas saates hetke, mil ta langes tagasi vanadesse sõltuvusharjumustesse, mis toimus Kutcheriga reisil olles. 

Demi Moore'i ekskaasa, näitleja Ashton Kutcher 
Demi Moore'i ekskaasa, näitleja Ashton Kutcher Foto: AP/Scanpix

«Ashton ütles mulle, et ta ei usu alkoholismi, sest kõik sõltub mõõdutundest,» meenutas Moore. «Kui ma oleksin ainult oma võõrtusprogrammile truuks jäänud....siiski ma elasin suurema osa elust kainena. Ma tundsin end kainena väga hästi,» lisas Moore.

Tütar Willow küsis saates ema käest, mis pani teda karsklusest loobuma, millele Moore vastas: «Ma tahtsin jälle olla see noor tüdruk.»

«Ma mõtlesin oma peas välja loo, et Ashton soovis enda kõrvale kedagi, kellega ta oleks saanud veinitada. Ashton ei ole siiski põhjuseks, miks ma uuesti sõltuvuse ohvriks langesin. Tahtsin olla keegi teine ja ma andsin oma jõu ära,» tõdes Moore. 

Demi Moore ja Ashton Kutcher olid abielus kaheksa aastat, kuid lahutasid abielu 2013. aastal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles