Meelis Lao: «olen elukogemuses konkurentsitu maailmameister»

Elu24
Copy
Meelis Lao.
Meelis Lao. Foto: Konstantin Sednev

Tänases «Õhtu» saates oli külaliseks kurikuulus ärimees Meelis Lao (53), kes rääkis hiljuti suurt vastukaja tekitanud koolitunnist Kohtla-Järve koolis.

Ärimees Meelis Lao kommenteeris «Õhtu» saates kõmu tekitanud koolitunni teemal, et vastukaja on hea, sest see näitas, et inimestel tekkis huvi.

Lao rääkis, et noortele tuleb selgeks teha, et nad püüdleksid iseenda avastamise suunas, sest igaühes on midagi head. Oluline on otsida üles see, kes ollakse ja et arendataks oma häid külgi edasi.

Lao lisas, et need, kes kõnnivad omapäi satuvad alati kriitka osaliseks, aga sellest ei tohi välja teha. Seda ei tohi karta, sest ainult sellised inimesed viivad elu edasi.

«Õhtu» saatejuhid tahtsid Laolt teada saada, mida koolinoored temalt kohtumisel küsisid?

Lao rääkis, et noored uurisid minevikusündmuste kohta ja tahtsid ka teada, millega ärimees soovitaks noortel Eestis tegeleda, mis oleks jätkusuutlik?

Saatejuhid küsisid ka Laolt, mehe ühes varasemas intervjuus öeldu kohta, nimelt tundvat ta halbade kavatsustega inimese ära.

«See kogemus tuleb eluga, aastatega. Tuleb tunnetada, suhelda inimestega. Petta on võimalik saada ainult üks kord, kui lased sel rohkem juhtuda, oled ise rumal,» ütles Lao.

Olles näinud 90ndate Eestit ja võrreldes seda tänasega ütles Lao: «Mulle tundub, et Eesti on jäänud toppama, puuduvad huvitavad ideed ja mõtted, kuidas suures plaanis edasi liikuda. Delegeeritud demokraatia ei toimi. Kodanikel peab olema juurdepääs riigile.»

Lao rääkis, et tema poole on veel pöördunud koole ja Kohtla-Järve koolis antud tund ei jäi viimaseks.

«Mul on metsik kogemuste pagas selles, kuidas leida ennast ja teha asju paremini. Kes siis veel, kui mitte mina ei võiks seda õpetada? Ma pean oma panuse ühiskonnale andma,» ütles Lao.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles