Mees, kes kulutas 80 000 naela, et välja näha nagu Katie Price, arvab nüüd, et on «liiale läinud»​​

Elu24
Copy
Katie Price.
Katie Price. Foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix

The Mirror vahendab, et Trent on Stoke'ist pärit Nathan Thursfield (24) soovib nüüd, et ta näeks pigem välja pigem Kylie Jenner'i moodi.

Nathan Thursfield, kes kulutas 80 000 naela oma ebajumala modellist laulja Katie Price'i välimuse saavutamiseks, kaalub nüüd enda välimuse muuta hoopis Kylie Jenneriga sarnaseks.

Noormehel on varasemalt olnud mitmeid nägu muutvaid protseduure eesmärgiga saavutada glamuuritar Katie Price'i silmatorkav välimus.

Thursfield'i välimus on pöördumatult muutnud ja ta ei sarnane enam noorukiga, kes ta kunagi oli. 

Thursfield leiab, et Peter Andre eksnaine Katie Price on oma välimust liiga palju muutnud ja nüüd on noormees vaimustuses hoopis Ameerika tõsielustaarist Jenner'ist.

«Imetlesin kunagi Katie operatsioone. Nüüd kardan, et ta on läinud natuke liiga kaugele, eriti oma näoga. Ta näeb ikka vapustav välja,» ütles Thursfield. 

Thursfield lisas, et Kylie Jenner näeb hea välja ja võib-olla muudab ta oma näo Jenneriga sarnaseks.

Thursfield plaanib võtta ette reisi Türki, kus ta broneeris aja samasse kliinikusse, mida Katie Price kasutab.

Kliinikus peab noormees naeratuse muutmise eest välja käima 7000 naela. Thursfield on otsustanud lisada lõua- ja põsetäidised, anda volüümi huultele ning teha rasvaimu kätele.

Mees soovib muuta ka oma ninakuju, hoolimata varasematest ninaga ette võetud operatsioonidest ja meedikute hoiatusest, et see võib eest kukkuda. Thursfiled lasi potseduuride alustamiseks lihvida ka oma hambaid.

Thursfield lisas, et kui talle midagi enda välimuse juures ei meeldi, siis ta muudab seda.

Mees ütles, et soovitab sama ka teistele, aga paneb kõigile südamele, et uuritaks eelnevalt meditsiiniettevõtete ja protseduuri teostavate meedikute kohta.

«Enamik tahab lihtsalt teie raha, pakkudes viletsat järelhooldust,» ütles Thursfield.

Vaata fotosid Thursfieldist SIIN

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles