Perverdihoiatus: Tartu lasteia juures märgati end autos rahuldavat meest (1)

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Tartus tabatud perverdi auto
Tartus tabatud perverdi auto Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Facebookis levis täna kõhedustekitav kirjutis sellest, kuidas Tartus Pepleri tänavale pargitud autos rahuldas end tundmatu mees. Postituse teinud ja mehe avastanud naise sõnul on mees samas kohas ka varem onaneerimisega vahele jäänud. 

«Tüüp istus ilma püksteta rahulikult autos, tümps lõugas ja onaneeris!» kirjutas tartlanna Keidi Jaas täna avaldatud Facebooki postituses, kus kirjeldas, kuidas sattus peale Tartus juba varasemalt inimestele slime jäänud onaneerijale. 

Kogu lugu algas Keidi sõnul aga juba suvel, kui talle kirjutas üks tema tuttav, kes oli Tartus Pepleri tänaval oma auto juurde kõndides näinud üht meest autos onaneerimas. 

«Kuna lähedal on ka kool ja lasteaed, siis helistas ta politseisse. Kui mina sinna läksin, oli onaneerija oma auto ühiselamu parklasse parkinud,» kirjutas Keidi ja lisas, et hiljem on ta seda sama auto mitmeid kordi tühjana sealsamas näinud.

«Täna sõitsin tööle, parkisin auto Pepleri tänavale ja nägin, kuidas seesama VALGE ŠKODA 325 TJN parkis end minu ette. Istusin ise 5min autos, jälgisin, kuidas tüüp jättis oma auto mootori käima ja sättis juhiistet alla. Ready for action! Tulin autost välja ja kõndisin tema auto kõrvale- tüüp istus ilma pûksteta rahulikult autos, tümps lõugas ja onaneeris!» kirjeldas naine toimunut (kirjapilt muutmata - toim).  

Keidi helistas politseisse, sest auto, kus eneserahuldaja tegutses, oli pargitud lasteaia ja kooli vahetus läheduses.

«Pepleri ühiselamu ees, onaneerib mees mitmendat korda ja see pole ilmselgelt OK! Jah- omas autos tee, mis tahad, AGA MITTE LASTE JUURES! Ootasin ca 30min politseid, aga kuna niii külm oli, siis mõtlesin, et pihkuri tõttu haigeks jääda ka ei taha. Selle aja jooksul tuli üle tee bussi pealt mitmeid koolilapsi maha, kes autost möödusid,» kirjutas Keidi postituses (kirjapilt muutmata - toim).

«Tartu on väike. Ilmselt pole need korrad ainukesed korrad, kui ta nii teeb. PALUN JAGAGE SEDA! Ehk loeb ka Škoda omanik ise!»

Politsei valvepressiesindaja Maria Gonjak kinnitas Elu24-le, et kirjeldatud juhtum leidis tõepoolest aset. 

«Tõepoolest laekus politseile info kirjeldatud juhtumist täna hommikul kella 9.15 ajal. Juhtunu asjaolude kontrollimiseks alustas politsei väärteomenetluse karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb avaliku korra rikkumist,» lausus Gonjak.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles