Galerii: Baltikumi suurim Nike esinduskauplus avas uksed!

Elu24
Copy

Ülemiste keskuses avas täna uksed Baltikumi kõige suurem Nike esinduskauplus.

«Nike on juhtiv spordi- ja vabaajabränd nii Eestis kui ka mujal maailmas ning järjest kasvava nõudluse jaoks oli meie senine pood lihtsalt pisut väikseks jäämas,» selgitas Nike tegevjuht Rainer Tops, miks tuli avada senisest suurem pood.

«Seetõttu võtsimegi plaani kaupluse uuendamise ja heas koostöös Ülemiste keskusega saime kauplusele ka täiendavat pinda,» lisas ta.

«Uus kauplus Ülemistel saab olema suurim Nike kauplus Baltikumis ja tegemist on kõige uuema Nike kaupluste kontseptsiooniga, mille sisekujundus ja ruumijaotus peaks võimaldama parima ostukogemuse.»

«Igal juhul on meie kollektiiv elevil, et saame pakkuda Eesti inimestele Nike tooteid kõige-kõige paremal moel,» lisas Tops.

Esinduspoe avamisüritusel toimusid ka põnevad loosid ning huvilistel oli võimalik osaleda ka ägedal workshop'il ja disainida Katrin Aasmaa juhendamisel endale omanäoline Nike t-särk.

Kõikidele Nike poest ostetud toodetele sai peale panna ka brändisaadikute – villemdrillem, Janek Õiglane, Daniel Levi Viinalass, Liina Ariadne ja Katrin Aasmaa - poolt spetsiaalselt selleks ürituseks loodud märgid (badge’id).

Päeva juhis Daniel Levi Viinalass ning üles astusid ka vingeid üllatusesinejaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles