Juhuslikult kaamerate ette jäänud «Sõprade» staar Matthew Perry nägi välja nagu kodutu

Elu24
Copy
Matthew Perry.
Matthew Perry. Foto: Neil Hall/Reuters/Scanpix

«Sõprade» staar Matthew Perry jäi hiljuti Los Angeleses kaamerate ette, kui ta kohtus tundmatu naisega Hollywoodis Dan Tana itaalia restorani ees. Perryt oli tema korratu välimuse tõttu raske ära tunda. 

Celebrity Insider vahendab, et Matthew Perryl oli seljas valge T-särk, ruuduline flanellpluus ja mustad püksid ning jalas kandis ta tumedaid Converese'i kingi. Perry nägu kattis habemetüügas. 

Allikas väitis In Touch Weeklyle, et Perry oli kummalises seisundis: ta naeris, õõtsutas ennast ja vandus. Perryga koos olnud naine näis teda lohutavat.

Pealtnägija kinnitas, et tegemist ei olnud Perry tüdruksõbraga. Naine lohutas näitlejat, paitas sõbralikult ta kätt ja rääkis puhkamisest ja koju minemisest.

Perry nägi välja räpane ja lohakas. Ta nägi välja nagu kodutu mees, rääkis pealtnägija.

«Ta suitsetas; ta ei tundunud olevat kaine. See naine sai talle auto, ma arvan, et see oli Uber,» rääkis pealtnägija.

«Perry ei näinud hea välja, kindlasti ei tundunud, et ta hooliks oma välimusest või sellest, et keegi teda näeks. Seda oli kurb vaadata,» lisas ta.

Oma karjääri jooksul, mis on kestnud enam kui kolm aastakümmet, on Perry olnud seotud arvukate naistega, sealhulgas Julia Robertsi, Yasmine Bleethi ja Rachel Dunniga. Aastatel 2006–2012 oli ta koos Mean Girlsi näitlejanna Lizzy Caplaniga, kuid pärast seda  on Perry tähelepanust hoidunud.

Perryl on aastaid olnud probleeme narkootikumide ja alkoholi kuritarvitamisega. Taastusravil käis ta esimest korda pärast seda, kui «Friends» oli veel eetris 1997. Näitleja väidab, et ta polnud tööl kunagi purjus ega narkouimas, kuid oli «valusalt, valusalt pohmellis» enamiku episoodide filmimisel.

2011. aastal käis näitleja alkoholi võõrutusravil andes sellest ka Twitteris teada.

2013. aastaks näis Perry terve ja tal näis hästi minevat ning ta avas isegi The Perry House'i, mis aitas teisi sõltlasi. Ta oli ka peaosas filmi CBC-seriaalis «The Odd Couples.» 2016. aastal pani ta The Perry House'i kinni ja umbes samal ajal nägid fännid teda Londonis väljaspool ühte restorani ning ta näis olevat purjus ja rääkis iseendaga. CBC võttis 2017. aastal «The Odd Couplesi» seriaali tootmisest maha.

Matthew Perry.
Matthew Perry. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Selle aasta alguses tabasid hotellitöötajad ta alkoholijoobes, kui ta ööbis ühes New Yorgi hotellis. Üks allikas väitis, et Perry tellis kangeid jooke ja viibis vipialal.

Vaevalt keegi teda ära tunneb, sest ta on vari sellest, mida inimesed mäletavad. Hotellist lahkus ta vaevalt oma toast enne pimedat, välja arvatud sigaretti ostma või haigla vastuvõttu,» rääkis üks siseringi kuuluv allikas.

Matthew Perry pole aastaid oma alkoholismist avalikult rääkinud ega võimalikku tagasilangust kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles