Angelina Jolie ajakirja kaaneintervjuus: kõige ohtlikum paik naiste jaoks on kodu

Spekter
Copy
Angelina Jolie
Angelina Jolie Foto: Keith Mayhew/ZUMAPRESS.com/Scanpix

«Pahatar: Kurjuse käskijanna» staar Angelina Jolie andis ajakirjale Harpers's Bazaar eksklusiivse kaaneintervjuu, milles näitleja ning inimõiguste aktivist jagas oma mõtteid maailmast ning oma tulevikuplaanidest.

Näitlejanna, kes muuhulgas Londoni School of Economics majanduskoolis külalisõppejõuna oma inim- ja ennekõike naiste õiguste eest võitlemise kogemusi jagab, kasutas ajakirja veergusid suuremalt jaolt selleks, et rääkida olulistest asjadest ehk globaalsetest probleemidest seoses rahvarännete ja vägivallaga – ning seda isegi USAs.

«Aastatel 2000–2006 suri Ameerika Ühendriikides lähisuhtevägivalla tõttu rohkem naisi kui hukkus ameeriklasi sõjaoperatsioonidel. Kodu on siiani naiste jaoks kõige ohtlikum paik,» sõnas Jolie intervjuus.

Intervjuud saatis vägev fotoseeria, mille taustal näitlejanna oma noorusaja metsikut stiili meenutas ning jagas ka tulevikuplaane. «Tahaksin minna elama välismaale, niipea kui mu lapsed on kõik 18-aastased. Praegu pean elama seal, kus on nende isa,» vihjas sageli aega Kambodžas ja Keenias veetev Jolie.

Vaata fotoseeriat ja loe intervjuud täispikkuses siit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Labeling people and putting them into boxes isn’t freedom. Difference and diversity are what I value most—in my family and in others. I don’t want to live in a world where everyone is the same, and I imagine that’s true for everyone reading this. I want to meet people I’ve never met before and learn things I don’t know. The challenge today is to embrace our differences. And not to be fooled by efforts to divide us or make us fear others. We’re seeing a retreat of values worldwide.” #AngelinaJolie opens up in our December 2019/January 2020 issue. Tap the link in our bio to read now. Photography by @solvesundsbostudio Styling by @patrickmackieinsta Hair by #malcomedwards Makeup by @thevalgarland Manicure by @chisatochee

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

Võimsa haldja Pahatari ja peatselt kuningannaks kroonitava Aurora keerukas omavaheline suhe satub «Pahatari» järjes silmitsi uute takistuste ja olukordadega, kui tuleb hakata kaitsma maagiliste olendite maailma. Printsess Aurora (Elle Fanning) ja tema ristiema Pahatar (Angelina Jolie) liiguvad tõsise konflikti suunas, sest printsessi tababa armastus. Pahatar aga ei taha kuuldagi, et tema kallis silmatera läheks elama kuninganna Ingrithi (Michelle Pfeiffer) lossi, sest monarhi näiline hoolitsus võib varjata nurjatuid salaplaane.

Apollo Kinodes alates 18. oktoobrist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles