Hugh Hefneri poeg abiellus «Harry Potteri» näitlejannaga

Elu24
Copy
Cooper Hefner ja Scarlett Byrne on nüüdsest abielupaar.
Cooper Hefner ja Scarlett Byrne on nüüdsest abielupaar. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Playboy asutaja Hugh Hefneri poeg Cooper Hefner (28) ja «Harry Potteri» näitlejanna Scarlett Byrne (29) on jõudnud abieluranda.

Paar postitas esmaspäeval Instagrami vahendusel pildi endast kohtumajas. Pildi alla lisatud kommentaaris tegi paar teatavaks, et on nüüdsest seaduslikult abielus, kuid suuremat pidu on oodata hiljem.

«Rõõm elu üle, mis on täis armastust, õnne, seiklusi ja suuri eesmärke, proua Hefner,» kirjutas Cooper pilid all.

«Ma armastan sind Cooper. Mul on uhke seista sinu kõrval partneri, sõbra ja naisena. Ma ei jõua ära oodata ühise elu loomist,» sõnas ta.

Mõlemad jagasid sotsiaalmeedias, et plaanivad lähikuudel ka pulmapidu, kuid ei maininud, kas pidu peetakse Playboy mõisas, nagu Hugh Hefneri pulmapidu Crystal Harrisega peeti.

Paar kihlus 2015. aasta augustis. Sellel ajal töötas Cooper Hefner Playboy globaalse partnerluse juhina ja tegi 2016. aastal teatavaks uudise, et Playboy eemaldab ajakirjast alasti kehad ja alastust hakatakse teismoodi ajakirjas portreerima. Hiljem võttis Cooper otsuse siiski tagasi ja mõistis, et alasti kehade täielik eemaldamine oli viga. 

Selle aasta alguses kinnitas Hefner ajalehele The Hollywood Reporter, et lahkub Playboyst ja kavatseb käivitada uue meediaettevõtte.

Näitleja Byrne'i kõige tuntum roll on Pansy Parkinsoni karakteri mängimine kolmes «Harry Potteri» filmis. Kaunitar on mänginud ka mitmetes teleseriaalides. 

Hugh Hefner suri 2017. aasta 27. septembril 91. aastasena.  Cooperi ema on modell Kimberly Conrad, kes oli Hefiga abielus aastatel 1989-2010.

Vaata pilti siin: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles