Silvia Ilvese ja Paul Neitsovi ühine musitseerimine viis suhteni

Elu24
Copy
Paul Neitsov ja Silvia Ilves.
Paul Neitsov ja Silvia Ilves. Foto: promo

Muusikud Silvia Ilves ja Paul Neitsov alustasid sellel sügisel koostööd, üheskoos anti kontserte Eestimaa eri paigus. Sotsiaalmeedias jagatud kontsertide jäädvustused andsid nii mõnegi vihje, mis nüüd on saanud kinnituse, tšellist Silvia Ilves ja kitarrist Paul Neitsov on paar.

Muusikud Silvia Ilvese (27) ja Paul Neitsovi (25) viis kokku muusika. Mõlemad suhtuvad kirglikult oma instrumenti. Koos musitseerides avastati teineteises palju sarnast ja ühest hetkest tundus koosolemine loogiline.

Silvia Ilves kinnitas Elu24-le, et ta on Neitsoviga koos. «Sellest ei saa üle ega ümber. Koostöö viis ootamatult teineteise leidmiseni. See ei olnud nii planeeritud,» ütles naine.

«Oleme koos ja vaatame, mida elu toob. Otsustasime, et ei hakka seda varjama,» kinnitas suhet ka Neitsov.

Mis teid teineteise juures võlub?

«Mitte ainult avastus, et Paul on suurepärane lavapartner. Pauli ellusuhtumine on eluterve. Temaga koos olles olen see, kes olen. Meid ühendab muusika ja hea hingeline sobivus,» rääkis Ilves.

«Võlus sarnasus, Silvia naerune nägu. Oleme mõlemad minevikus skandaale tekitanud. Kummalegi ei meeldi reeglite järgi elada. Meil on lõputult ühiseid jututeemasid,» ütles Neitsov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles