Vaata treilerit: Elisa uues originaalsarjas «Rusikas» lähevad vastamisi KGB ja CIA

Spekter
Copy
«Rusikas»
«Rusikas» Foto: Elisa

Elisa rahvusvaheliste originaalsarjadega liitus tõsielulistel sündmustel baseeruv kvaliteetsaripõnevik «Rusikas», mille tegevus toimub külma sõja aegses Soomes.

1955. aasta suvel intensiivistub Külm sõda Helsingis. Nii Nõukogude Liit kui USA suurendavad oma luuretegevust, kuna mõlemad kardavad, et Soome asub vastaspoolele seoses lähenevate presidendivalimistega. CIA toetab Karl-August Fagerholmi ja KGB Urho Kekkoneni, aga kes on Soome poolt? Seriaal jälgib salajase luurerühma tegemisi, mille missiooniks kaitsta Soome iseseisvust, vahendeid valimata.

Vaata treilerit:

Elisa sisuhankejuhi Toomas Ili sõnul pakub uus sari põnevat ja vaheldusrikast vaatamist tavapärastele külma sõja filmidele või sarjadele, sest tegevus toimub meile väga lähedal – Soomes.

«Rusikas» on järgmiseks hitiks Elisa rahvusvaheliste originaalsarjade «Ivalo» ja «Kõik patud» kõrval. Juba detsembris liitub nendega ka Elisa Eesti esimene põnevussari «Reetur».

«Rusika» esimesed viis osa on Elisa voogedastusteenuses Huub vaadatavad juba praegu ning viimased viis lisanduvad juba detsembris. Lisaks leiab Huubist mitmeid teisi tippsarjasid ja filme, sh. «Ott Tänak – The Movie».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles