Brigitte Susanne Hunt andis libastunud kaaslasele andeks: ta on imeline inimene! (2)

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt 23. sünnipäev
Brigitte Susanne Hunt 23. sünnipäev Foto: Ardo Kaljuvee

Kodumaises meelelahutusjakirjanduses lahvatas nädalavahetusel pomm, esiuudiseks oli Brigitte Susanne Hundi ja Ron Nõmme lahkuminek, mille tingis mehe truudusetu käitumine. Nüüd annab Hunt sotsiaalmeedia vahendusel teada, et annab mehele andeks.

«Sõbrad, me rääkisime Roniga ja ma annan talle andeks selle, mis juhtus. Palun ärge soovige või kirjutage tema kohta mitte midagi halba, sest ta ei ole halb inimene ja ta ei vääri ühe väga purjus peaga tembu eest sellist avalikku vihkamist,» palub seltskonnatäht avalikkuse mõistmist.

«Ron annab omapoolse selgituse peagi meedias, kus ta selgitab juhtunu tagamaid. Ta on imeline inimene, kelle kõrval mul olid suurepärased 1,3 aastat. Me otsustasime ühiselt jääda lahku ja liikuda edasi, sest me oleme nii erinevad inimesed. Mul on kahju, et see kõik peab olema avalik, aga ma südamest soovin Ronile parimat ja me jääme temaga alati sõpradeks. I will always have his back,» kirjutas Brigitte.

Nõmme nähti reede õhtul ööklubis Cafe VS-is naiskolleegiga suudlemas. Järgmise päeva hommikuks oli video, kus tema elukaaslane Nõmm suudles teist naist jõudnud Hundini ja kaunitar jagas seda Insta story vahendusel fännidega. Seltskonnatäht kinnitas, et otsib koheselt uut elukohta, sest suhe Ronniga olevat ilmselgelt läbi. 

Näitsiku fännid olid omakorda hämmingus, kuidas Hunt sai nii naiivne olla.

«Kahju ikka aga kas see polnud mitte juba ammu teada tõsiasi , et ta on petnud ? Korduvalt käinud jutud läbi .. mõni lihtsalt ei taha kuulata» kirjutas üks kommentaator.

Brigitte Susanne Hundi vastus sellele kommentaarile «Mina nägin ja kuulsin seda kõike esimest korda,» hämmastas fänne veelgi enam.

Seejärel otsustas Hunt Insta story vahendusel üle kinnitada, et tema teada polnudNõmm teda varasemalt petnud. «Mul ei olnud kunagi mitte ühtegi video või pilti, sellest, et Ron oleks sellist asja varem teinud,» rääkis Hunt videos.

Foto: Kuvatõmmis Instagramist
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles