Peagi saab ööklubisse vaid virtuaalse eelregistreerimisega?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
iPhone.
iPhone. Foto: SCANPIX.

Tallinna teaduspargis Tehnopol on iga päev inkubaatoris tegutsemas neljaliikmeline  meeskond ööklubide jaoks internetipõhise kliendi- ja listihaldustarkvara loomisega.

Kui varasemalt on Eesti ööklubid kasutanud oma külaliste nimekirjade haldamiseks paberit ja pastakat, siis nüüdseks on juba 5 Eesti ööklubi kasutusele võtnud iPadid ja arvutid, et külaliste sisenemist veelgi efektiivsemaks muuta. «Selline lahendus annab palju võimalusi, näiteks  mobiili ja interneti vahendusel klubi ukse taga järjekorras olles listi oma nime kirjutada. Lisaks võimaldab antud lahendus ööklubidel kuni 5 korda kiiremini külastajaid sisse lasta.»

Ettevõtte tegevjuht Janar Merilo on käinud läbi enamiku Eesti ööklubidest ning kinnitab, et sellist lahendust Eestis varem kasutatud ei ole. USAs ja Austraalias on sarnased lahendused aga juba mitu aastat töötanud ning sealsed ööklubid paberil listihaldust enam ette ei kujutagi. «Eestis ei ole ööklubide listid veel väga levinud, läänes aga näiteks ei saa mitmesse ööklubisse ilma listis olemata sissegi,» tõdeb Merilo.

Peagi saab endale Android Marketist enda Android nutitelefoni alla laadida ka rakenduse, millega saab ka linnas olles või klubi ukse taga ennast ööklubi listi lisada. Rakenduse kasutamine on täiesti tasuta, kuid listi lisamise eest tuleb tasuda mõõdukas summa.

Kes aga juba praegu soovib GateMe teenust kasutada ning proovida, mis tunne on enda nimi ööklubi listi saada, siis selleks on portaali www.gateme.ee abil võimalus Pärnus ööklubides Sugar ja Bravo, Tartus ööklubides Illusion ning Ahi ja Tallinnas ööklubis CatHouse, aastavahetusel ka Apollo ning Studio. GateMe loodab peagi koostöösuhte saavutada Tallinna suurimate ööklubidega, samuti on huvi näidatud üles Rootsist ja Soomest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles