Looduslaps Mari Metshallik näitab, et rinnaga toitev ema on kaunis

Elu24
Copy
Mari Metsallik.
Mari Metsallik. Foto: Eero Vabamägi

Endine Playboy kaanestaar, autor ja looduslaps Mari Metsallik naudib täiel rinnal emadust ja jagab sotsiaalmeedia vahendusel armast imetamispilti. 

Metshaldjaks tituleeritud kaunitari tegemistest ei ole meediamaastikul juba mõnda aega midagi kuulda olnud. Tuleb välja, et looduslaps, kes elas ühe perioodi oma elust metsas, on vahepeal emaks saanud ja jagab imearmast imetamise pilti Instagrami kontol. 

Kaunitar kirjutas pildiallkirjaks: «Rinnaga toitmine on asi, mida olen terve elu oodanud, et saaksin lõpuks kogeda. Olen juba alates tütre sündimisest tahtnud teha ilusaid imetamispilte, kuid pole kunagi nende tegemiseks piisavalt aega leidnud. Ja siis, enam kui aasta tagasi, klõpsab mu õde igapäevasel jalutuskäigul jõe ääres meist pildi, kus jagame imetamisehetke. Ja ma absoluutselt armastan seda hetke.»

Metsallik sai kuulsaks 2010. aastal peale oma kehavõlude eksponeerimist Playboy esikaanel. Naine otsustas oma elu ja imagot totaalselt muuta, siirdus metsa elama ja avaldas 2014. aastal populaarsust kogunud raamatu «Metsahaldja päevik», kus kirjutab naiselikkusest, armastusest ja elust. 

2016. aastal tutvustas kõhutantsuga tegelev Metsallik avalikkusele oma kuuma Kuubast pärit tantsuõpetajast elukaaslast Fabian Arochat.

Vaata pilti siin: 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles