Inglismaal poegadelt elu võtnud ema oli juba «sündides kurjust täis»

Elu24
Copy
Sarah Barrass.
Sarah Barrass. Foto: SWNS/ScanPix

Selle aasta mais tappis Sarah Barrass (35) kaks teismeeas poega. Naise venna sõnul oli Sarah juba «sündides kurjust täis» ning sotsiaaltöötajad oleksid saanud traagilise päeva ära hoida, vahendab The Sun.

Kuue lapse ema Sarah Barrass võttis 2019. aasta mais koos sugulasega oma kahelt pojalt, 14-aastaselt Blake'ilt ning 13-aastaselt Tristanilt, elu. 

Barrassi vend Martyn (34) kirjeldas hiljuti briti meediale oma õde kui «õelat psühhopaati», kellele meeldivad grotesksed ja võikad asjad, ning teatas, et sotsiaaltöötajad oleksid saanud juhtunut ära hoida.

«Mõlemad olid juba sündides kurjust täis,» kirjeldas Martyn oma õde ja sugulast, kes olevat juba lapsena lemmikloomadena peetud hiirtele liiga teinud.

Näiteks tõi Martyn ka Sarah sotsiaalmeedia postituse eelmisel juulil, kus naine jagas õuduskirjaniku Stephen Kingi tsitaati: «Mõrv on nagu kartulikrõps; sa ei saa pärast üht pidama.»

Martyn kirjeldas The Sunile ka vägivaldseid hetki poiste lapsepõlvest ja kinnitas, et tegi sotsiaaltöötajatele kolm kõnet aastatel 2009 ja 2010.

«Kui nad oleksid olukorda uurinud, võiksid poisid praegu veel elus olla,» lisas mees kurvalt.

Väidetavalt proovis Sarah nelja oma kuuest lapsest mürgitada päev enne seda, kui Tristan ja Blake oma elud kaotasid. Naine proovis ühte oma lastest ka uputada, kuid õnneks jäi laps ellu.

Septembri lõpus tunnistasid Sarah ning tema sugulane end süüdi kahes mõrvas, viies mõrvakatses ning ka mõrva kavandamises. Mõlemale määratakse karistus 12. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles