Kes on seltskonnatähest Brigitte Susanne Hundist ilma jäänud Ron? (2)

Elu24
Copy
Brigitte ja Ron
Brigitte ja Ron Foto: Kalev Lilleorg

Eelmise aasta augustis andis seltskonnastaar ja raadiohääl Brigitte Susanne Hunt (24) avalikkusele teada, et tema südame on võitnud maailma kõige seksikam mees Ron Nõmm. Kuid kes on see salapärane mees, kes teise blondiiniga suudlemise tõttu kaotas suhte Hundiga?

Raadiohääl Brigitte avaldas eelmise aasta 9. augustil, et on suhtes, kuid ei avalikustanud koheselt salapärase mehe isikut. 

Staar otsustas paljastada oma kallima mõned nädalad hiljem Pärnus toimunud Weekend festivalil, mida koos toona tundmatu noormehega väisas.

Hundi südame võitis jäägitult endale 25-aastane Saaremaalt pärit noormees Ron Nõmm. Hunt tegi nende suhte teatavaks Instagrami vahendusel.  

«Maailma kõige targem, enesekindlam, seksikam, ilusam, intelligentsem, toetavam, sihikindlam, stiilsem, naljakam, pohhuistlikum, rahulikum ja ägedam inimene,» kirjutas Hunt oma partneri kohta toona.

Brigitte Susanne Hunt koos kallimaga Saaremaa spaahotellis.
Brigitte Susanne Hunt koos kallimaga Saaremaa spaahotellis. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @brigittesusanne

Ron Nõmm töötab Ekspress Meedias reklaamimüügivaldkonnas ja Elu24le saadetud vihje kohaselt tutvus noormees blondiiniga, kellega ta Hunti üleeile pettis, just nimelt töökeskkonnas. 

Nimelt töötab ka tütarlaps, kes on teadaolevalt Karolin Merilai, samas osakonnas ja noored puutuvad igapäevaselt tööl kokku. 

Kuid Ronil oli juba enne Hundiga tutvumist kaunite naiste seas lööki jagunud. 

Toona laekus Elu24le vihje, mille kohaselt on Ron'i eelmine tüdruksõber oli ei keegi teine, kui Kopli Krahvinna Ingrid Mänd, kellega on figureeritud teleekraanilgi. Tegemist on Kanal 2 telesaatega «Telerahvas», millest paar mõned aastad tagasi ühiselt osa võttis.

See liit siiski lagunes ja Ingrid Mänd on tänaseks räppar Beebilõusta ehk Andrus Elbingi kaasa ning paaril on pooleaastane tütar Venus.  

Ron Nõmm ja Ingrid Mänd
Ron Nõmm ja Ingrid Mänd Foto: Kanal 2

Enne Nõmmega tutvumist oli Brigitte Susanne Hundil Rauno-nimeline peika. Toona teatas Hunt, et ta seksib Raunoga iga päev. Suhe ei kestnud kaua ja lahkuminek oli kiire. 

Blond kaunitar pole kunagi peljanud tunnistamast, et seks talle meeldib ning ta soovib selles areneda. Ajal, mil Hunt oli suhtes Ronniga käis ta sekskoolitusel, kus õpetati kuidas meest paremini rahuldada.

Eile hommikul postitas Hunt video, kus tema elukaaslane Ron suudleb peol teist naist. Tüdruk palus abi uue elukoha leidmisel ja kinnitas Instagrami story vahendusel: «Ja ilmselgelt on see suhe läbi.» 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles