Instamodell küsib oma pesupiltide vaatamise eest ulmeliselt vähe raha, kuid teenib roppu raha

Elu24
Copy
Kaunitar pesus. Pilt on illustratiivne.
Kaunitar pesus. Pilt on illustratiivne. Foto: PantherMedia / Scanpix

Instagrami beib Chloe Horton (19) teenib iga kuu ligi 7500 naela (8688 eurot) sellega, et mehed tema seksikaid pesupiltide vaatavad, vahendab Mirror

Šotlanna Chloe Horton müüb endast erootilisi pesupilte veebilehel OnlyFans, tegemist on sotsiaalmeedia platvormiga, mida kasutavad amatöör bikiini- ja glamuurimodellid.

Glasgowst pärit teismeline väidab, et veebilehel temast päris alasti pilte siiski ei leia. Veebilehe teenuse tellijad maksavad sisu vaatamise eest 20 naela (23 eurot) kuus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What up stud. Pass me 5 of these gins thanks u

A post shared by Chloe (@_chloehorton) on

Tänu tellijate usinusele on tüdruk kõigest kaheksa kuuga teeninud üüratu summa ning kiitles Twitteris oma edu üle.

Chloe säutsus: «Täiesti hullumeelne on mõelda, et olen alates veebruarist teeninud kokku ligi 60 tuhat naela (69 501 eurot) tänu fännidele.»

Suunamudija on ärilise mõtlemisega ja peale mõningaid kalkulatsioone on kaunitar otsustanud oma äriga laieneda eksklusiivsemale platvormile. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How do ya like your eggs in the morning ?

A post shared by Chloe (@_chloehorton) on

Horton kirjutas jälgijatele Twitteris, et kavatseb uuemale veebi versioonile üle minna, milleks on Admire Me VIP, mis on OnlyFans leheküljega sarnane, kuid võimaldab VIP- teenust ja eeldab modellidelt eksklusiivsemat sisu.

Chloe usub, et see samm aitab tal tulevikus oma sissetulekut kahekordistada, kuna pesupiltide postitamine eksklusiivsemal leheküljel võimaldab neiu sõnul teenida suisa 15 000 naela kuus. (17 375 eurot)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who’s wantin fucken whipped ?

A post shared by Chloe (@_chloehorton) on

Glamuuritüdruk lisas Twitteris: «Nüüd on aeg öelda nägemist ja hakata teenima topelt. Ja seda ainult aluspesu pilte postitades.» 

Kaunitari poolt välja valitud veebilehel on oma pesupiltide vaatamise eest raha küsinud mitmed kuulsused nagu endine jalgpalluri naine Danielle Lloyd ja maailma kõige kuumem ema Gina Stewart. Ka suunamudija Jem Wolfie on saidil raha teeninud ja jaganud oma kogemust sotsiaalmeedia vahendusel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles