Näitleja Antonio Banderas meenutab: Madonnal olid minu vastu meeletud tunded

Elu24
Copy
Madonna ja Antonio Banderas.
Madonna ja Antonio Banderas. Foto: SCANPIX

Näitleja Antonio Banderas (59) meenutas aega 1990ndatel, kui superstaar Madonna (61) oli temast meeletul sisse võetud, vahendab New York Post. 

Näitlejalt küsiti hiljuti SiriusXMi-le antud intervjuus Madonna poolt 1991. aastal vändatud legendaarse dokumentaalfilmi «In Bed With Madonna» kohta. Nimelt paljastas Madonna toona filmis, et tal olid Banderase vastu suured tunded.  

Intervjuu käigus tunnistas Banderas, et tal ei olnud õrna aimugi, et Madonna oli temast sisse võetud ja algselt ei olnud ta isegi teadlik sellest, et Madonna avalikustas oma kuumad tunded enda dokumentaaldraamas.

«Ma olin Los Angeleses filmivõtetel, kui Madonna mulle ühel hommikul helistas. Arvasin, et keegi teeb lihtsalt nalja,» meenutas Banderas. «Oma hotellituppa jõudes helises minu telefon ning ma võtsin vastu ja teiselpool toru oli Madonna. Ma ei suutnud seda uskuda.»

«Madonna ütles mulle, et ta tahab mulle näidata oma dokumentaalfilmi, kus ka minul olevat olnud roll mängida,» jätkas Banderas. «Ma ei saanud aru millest ta räägib ja ma küsisin Madonnalt:" Mida? Milline dokumentaalfilm? Millest sa räägid?»

Madonna oli siiski näidanud üles lahkust ja andis Banderasele võimaluse vajadusel lõik, kus superstaar arutas oma tundeid mehe vastu, filmist eemaldada lasta.

Banderase sõnul otsustas ta, et lõik võib jääda. Mehele oli see suureks komplimendiks, et selline maailmastaar nagu Madonna teda ihaldas.

«Entertainment Tonight» märgib ära, et Banderas oli toona abielus Ana Lezaga, kuid paar lahutas. Näitleja abiellus 1996. aastal Melanie Griffithiga, samal aastal mängis Banderas koos Madonnaga filmis «Evita.»

2015. aasta intervjuus küsis saatejuht Howard Stern Madonnalt, miks naisel ei õnnestunud Banderasega vallatleda. Madonna viitas suure kahetsusega Banderase abieludele ja halvale ajastusele.

«Ma oleksin soovinud, et see oleks juhtunud… Ma olin temast väga sisse võetud, aga ta oli abielus Melanie Griffithiga. Ja Griffith käis Banderasega igal pool kaasas ja ei jätnud teda kordagi omapäi.»

Griffith ja Banderas lahutasid oma aastaid kestnud abielu 2015. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles