Galerii: pahaseid loomaomanike trotsides peeti maha mitmetunnine Vatsla Pürojämm ilutulestikupidu

Elu24
Copy

Täna leidis Harjumaal Vatsla külas aset mitmetunnine ilutulestiku-show Pürojämm, mille eesmärk on sügispimedust peletada. 

Üritus suutis aga valmistada pahameelt enne toimumist. Nimelt leidsid loomaomanikud, paugutamine on paljudele neljajalgsetele hirmutav.

Erinevatesse sotsiaalmeediagruppidesse ilmusid arutelud selle kohta, kas Pürojämmi tüüpi üritus ikkagi on vajalik ning ümbruskonna loomaomanikel paluti oma lemmikud kinni panna, et nood mitmetunnise paugutamise jooksul põgenema ei pääseks, vahendab Lemmik.

Ürituse korraldaja Arvo Vardja leidis, et selliste ettevõtmiste puhul on kõigile inimestele võimatu meele järele olla: «Ma nimetaks Pürojämmi väikestviisi teraapiaks: sügis on hall, ilm vilets ja inimesed närvilised, miks mitte ilusat vaatepilti jälgida?».

Vardja sõnul on Vatsla küla ja ümberkaudsete asulate elanikke aegsasti teavitatud ja ilutulestikku reklaamitud, et inimestel oleks aega vajalikke ettevalmistusi teha, vahendab Lemmik.

Ka Pürojämmi toimumisaeg sai strateegiliselt valitud, et mitte häirida pesitsevaid linde ja võsukesi kasvatavaid metsloomi. «Praegune aeg on masendav, enam paremat perioodi sellise ürituse tegemiseks vist ei olegi,» ütles Vardja Lemmikule. 

Loe täispikka artiklit siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles