Paparatso: toidunõustaja Erik Orgu lasi end soojal maal lõdvaks (3)

Elu24
Copy
Erik Orgu naudib puhkust ja sööb lennujaama Burger King kiirtoidukohas burksi.
Erik Orgu naudib puhkust ja sööb lennujaama Burger King kiirtoidukohas burksi. Foto: Erakogu/Elu24

Hiljuti kringli-skandaali sattunud toitumisnõustaja Erik Orgu (36) jäi Egiptuse kuurordis Hurghadas pildile kiirtoidukohas, lastes hea maitsta burgeril ja friikatel.

Lugeja saatis Elu24le pildi, vihjates tantsule ja trallile, mis läks toitumisnõustaja Erik Orgu söögilaua ümber lahti septembris. Mehe ekspruudid kaebasid saates «Kuuuurija», et Erik elab kaksikelu.

Naised rääkisid, kuidas Orgu on palunud neilt poest kringlit, šokolaadi ja hamburgereid osta, sest ta ise ei julgenud minna.

Loomulikult sai saates sõna ka Orgu ise, kes ei teinudki sellest saladust, et patustab vahel toiduga. Toitumisnõustaja tunnistas, et tal oli probleeme magusa söömisega avalikus ruumis. Ta võis seda teha üritustel, aga mitte avalikult, sest tundis oma positsiooni tõttu kohustust käituda oma sõnade järgi.

Saate järel avaldas Orgu Facebookis uue postituse, kus tunnistas veel kord oma nõrkushetki ja küsis, kes kringlit tahab.

Lisaks kommenteeris ta saadet ka Instagramis, kuhu kirjutas toona: «Ent selles loos on ka palju valet ja liialdust, mille osas ma ei mõista rääkijate motiive. Tänaseks päevaks on neiud omavahel tülli läinud ja minu ees vabandanud!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??? Täna õhtul on minust lugu Kuuuurija saates. Selle loo jutustavad kaks naist minu minevikust. Ja selles loos näete, et minagi olen kõigest inimene. Minagi kohanen elu õppetundidega esmakordselt, muretsen, kui kõike kohe ei oska ja armastan vahel magusat. Ent selles loos on ka palju valet ja liialdust, mille osas ma ei mõista rääkijate motiive. Tänaseks päevaks on neiud omavahel tülli läinud ja minu ees vabandanud! Tean aga enda südametunnistust ja otsustasin hoopis leida viisi, kuidas libastumistest ja õppetundidest luua kasu ka teistele. Eelmine nädal kirjutasin suhkrust ja kuidas seda võimalikult väheste kahjudega vajadusel süüa. Täna aga kirjutan hoopis magusaisude taga olevatest vajadustest, nendega hakkama saamisest ning sellest, kuidas isusid mõista ja enda kasuks pöörata. Kuuuurija puhul on ? MAGUSAD HINNAD, link bios.

A post shared by Erik Orgu (@toitumisnoustaja_erikorgu) on

Pärast saadet oli Katrin Lusti telefon ja postkast punane ja inimesed kurtsid saatejuhile, kuidas pärast «Kuuuurija» saadet on Narva kohviku kringlid otsa saanud.

Katrin Lust helistas toona ka Narva kohvikusse ja küsis, kas tõesti on olukord pärast saadet nii hull? 

Narva kohviku juhataja kinnitas Lustile, et tõepoolest oli kohvikus pärast saadet tõeline kaos. «Oleks me teadnud, et saade tuleb, me oleks neid teinud rohkem, aga me ei teadnud ja sellepärast saidki kõik juba hommikul otsa,» rääkis juhataja, kelle sõnul ei saanud müüjad alguses aru mis toimub.

Kui kliendid selgitasid, et kringlit näidati telesaates, said nad aru, et neid tuleb lihtsalt juurde teha, sest rahva nõudlus aina kasvas.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles