RAHAMASIN HUUGAB: Kim Kardashian nõuab üüratut summat ettevõttelt, kes näppas tema instapildi!

Elu24
Copy
Kim Kardashian.
Kim Kardashian. Foto: AFP/SCANPIX

Tõsielustaar ja ärinaine Kim Kardashian (39) teab, et tema fotod on väärt miljoneid, mistõttu kaebas ta kohtusse ka iHandy telefonirakenduse loonud ettevõtte, vahendab TMZ.

TMZ vahendab, et kohtudokumentides on kirjas, et iHandy kasutab oma telefonirakenduse promomiseks pilti Kim Kardashianist, mis postitati staari Instagrami leheküljele 2017. aastal. 

Väidetavalt on Kim eriti pahane seetõttu, et ettevõte võttis omavoliliselt kasutusele pildi, millega Kardashian omal ajal isiklikku meigibrändi promos.

Ettevõte kaitsja sõnas kohtus, et iHandy'i töötajatel polnud aimugi, et kasutatud pildil on Kim Kardashian.

VAATA KA KÕNEALUST PILTI!

Tõsielustaari advokaat peab aga sellist juttu absurdseks, et ettevõtte polnud teadlik sellest, et nende poolt ebaseaduslikult omastatud fotol oli Kim Kardashian, «maailma üks kõige kuulsamaid ja äratuntavamaid naisi».

Kohtudokumentides väidab Kardashiani advokaat sedagi, et iHandy'l oli isegi jultumust Kardashiani ähvardada, et ta ei esitaks süüdistusi või muidu teevad nad talle tuue alla.

Ähvardustele vaatamata nõuab Kardashian ettevõttelt 10 miljonit dollarit. Samuti soovib tõsielustaar saada ka kogu selle kasumi, mille ettevõte tema pildi kasutamise pealt teenis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles