WRC reporter Colin Clark jumaldab Eesti rallifänne: neid kogunes sinna 7000-8000, lauldi, lehvitati lippe!

Elu24
Copy
Kataloonia ralli finiš: maailmameister Ott Tänak on fännide piiramisrõngas.
Kataloonia ralli finiš: maailmameister Ott Tänak on fännide piiramisrõngas. Foto: Reporter Images/EPA/Scanpix

WRC legendaarne reporter Colin Clark kiitis Kataloonias Ott Tänakule ja Martin Järveojale kaasa elanud rallifänne ja märkis, et koges punktikatse finišis eestlastega imetlusväärseid hetki. 

28. oktoobril avaldatud podcastis «Kitchen Table Shakedown» peatus Colin Clark esmalt põgusalt Eesti rallipaari maailmameistriks saamise teekonnal ning meenutas, kuidas Martin Järveojast sai Tänaku kaardilugeja.

Siis võttis Clark ette Eesti rallifännid. Ta meenutas, et Kataloonia ralli viimane katse sõideti mägiteel ja eestlased läksid sinna jala. «Neid kogunes sinna 7000-8000, lauldi, lehvitati lippe. Valitses fantastiline atmosfäär.»

Clark kirjeldas, kuidas Tänaku ja Järveoja finiššisse jõudmine mõjus fännidele plahvatuslikult. Ta võrdles seda Wembley staadionil kõlavate rõõmuhõisetega. 

«See oli tõeline spordisündmus! Eesti jaoks võib olla kõige suurem läbi aegade. Rõõm oli seda kogeda,» ütles Clark. Kuula podcasti täispikkuses SIIN

WRC legendaarne ralliajakirjanik pühendas eestlastest rallifännidele Colin Clark Rally Facebooki lehel video, mille juurde kirjutas: «Eesti fänniarmeele, mis kogunes nädalavahetusel Hispaaniasse. Tegite oma rahvale au! Kirglikkus, loob enneolematu atmosfääri. Te olete parimad!» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles