Video: tuntud USA telenäitleja korraldas oma klubis löömingu ja pandi pokri

Elu24
Copy
Politsei arreteeris 27. oktoobril Ameerika telenäitleja Jared Padalecki.
Politsei arreteeris 27. oktoobril Ameerika telenäitleja Jared Padalecki. Foto: AP/Scanpix

Politsei arreteeris teleseriaalidest «Gilmore'i tüdrukud» ja «Supernatural» tuntud Jared Padalecki (37), kuna näitleja läks purjus peaga enda klubis mitme mehega kaklema, vahendab TMZ.

Padalecki arreteeriti pühapäeva varahommikul Austinis, Texase osariigi klubis. Mehele esitati kaks kallaletungi süüdistust ning lisaks ka süüdistus avalikus kohas joobes oleku eest.

Pealtnägijate sõnul lõi purjus Padalecki esmalt klubi baarimeest ning väidetavalt ka klubi juhatajat. Pärast seda proovis Padalecki sõber teda klubist välja tirida, kuid näitleja läks ka temaga kaklema.

Telenäitleja võttis klubi ees sõbra lausa peahaardesse ning ühel pealtnägijal õnnestus seda hetke ka filmida. TMZ avaldatud videoklipis on samuti näha, kuidas purjus Padalecki politseiga enne arreteerimist vestleb.

Videos on märgata, et näitleja seisab vaevalt püsti ning võtab ühel hetkel midagi taskust välja. TMZ allikate sõnul pakkus näitleja politseile raha.

Mehele määrati 15 000 dollariline kautsjon ning väidetavalt ei mõjuta Padalecki arreteerimine teleseriaali «Supernatural» viimase hooaja filmimist.

Kohalike allikate sõnul kuulub klubi, kus näitleja kaklema läks, Padaleckile. Mõningate andmete kohaselt on näitleja kluppi vaid investeerinud.

Kindel on see, et Padaleckil on klubiga tugev seos, kuna näitleja postitas eelmisel aastal klubi avamise teate oma Instagrami. Väidetavalt külastab mees klubi sageli.

Teleseriaali «Supernatural» peategelasi kehastavad näitlejad Jensen Ackles (vasakul) ja Jared Padalecki (paremal).
Teleseriaali «Supernatural» peategelasi kehastavad näitlejad Jensen Ackles (vasakul) ja Jared Padalecki (paremal). Foto: KEVIN WINTER/AFP/Scanpix

Padalecki on üheksa aastat abielus olnud näitleja Genevieve Cortese'iga ja neil on kolm last. Mehe abikaasa on ka aktiivne blogija ning annab endast igapäevaselt märku sotsiaalmeedias. Pärast Padalecki arreteerimist pole aga mehe abikaasa viimased neli päeva Instagrami midagi postitanud.

Küll jättis aga Cortese paar päeva peale juhtunut isiklikule Twitteri kontole üksiku punase südame.

Jared Padalecki arreteerimisefoto 27. oktoobri varahommikust 
Jared Padalecki arreteerimisefoto 27. oktoobri varahommikust Foto: AP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles