Piilu kaadri taha: mis toimus selle aasta ägedaima kodumaise musavideo võtetel?

Elu24
Copy

Augustis andsid räpparid nublu ja gameboy tetris välja muusikavideo «für Oksana», mis on filmitud Narvas ja Ida-Virumaal. Täna avaldati kaadritagune video, kus näeb, mis võtetel veel toimus.

Režissöör Marta Vaariku käe all sündinud muusikavideos otsib nublu Narva linnas Oksanat, keda kehastab Karin Nahkur. Otsingud viivad ta nii Kreenholmi vabrikusse, Narva Veneetsiasse, linnatänavatele kui teistesse põnevatesse kohtadesse Ida-Virumaal.

Musavideos lõi kaasa terve hulk näitlejaid ja kaamerate taga veel 17-liikmeline tiim. Kusjuures operaator Gunnar Laal võttis kogu video üles läbi sama kaamerasilma, mida kasutati läinud aastal nii «Tõe ja õiguse» kui mitme teise täispika Eesti mängufilmi filmimisel.

Režissöör Vaariku sõnul on kaadritaguse video kõige naljakam stseen Oksana ja Mama (rollis Anu Saagim) voodistseen, mille kõrval vanaema rahustuseks viiulit mängib. «Ja see ei olnud ette kavatsetud, vaid sündis kõik kohapeal,» täpsustas režissööridebüüdi teinud Vaarik.

«Imesid juhtus ka. Näiteks toodi meile albiinohobune Roosi ja Oksana osatäitja Karin, kes polnud kunagi varem hobuse seljas istunud, naeratas mulle imekaunilt kaamerasse samal ajal kui hobune ebatasasel pinnal kooberdas,» rääkis Vaarik.

Näitena tõi Vaarik esile ka toa, kus gameboy tetris räpib. «Selles toas ei liigutanud ma mitte ühtegi asja ja see, et me seda seal üldse filmisime, on ka täielik juhus! Peremees lubas kiiresti ära filmida enne kui naine kohale jõuab. Meil oli aega täpselt 10 minutit!»

Vaata videost, mis täpsemalt võtetel toimus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles