Rõivaimpeeriumi omanik Tommy Hilfiger saatis Eesti firmale personaalse videotervituse

Elu24
Copy

USA rõivaimpeeriumi omanik Tommy Hilfilger (68) saatis Põldma Kaubanduse ASile 25. aastapäeva puhul personaalse videotervituse. Hilfiger tänas isiklikult koostöö eest, millel on olnud Põldma kaubandusketi ajaloos suur roll.

Eile tähistas maailmakuulsaid moebrände esindav jaekaubandusettevõte Põldma Kaubanduse AS Tallinnas Saku suurhallis oma 25. sünnipäeva. Tähtsa päeva puhul saatis kaubandusketi omanikule Heinar Põldmale personaalse videotervituse Hilfiger isiklikult.

«Palju õnne, Heinar Põldma ja kõik Põldma Kaubanduse AS töötajad, kes tähistavad 25. aastapäeva,» alustas Hilfiger ja lisas, et nende vahelisel koostööl on olnud Põldma Kaubanduse ASi ajaloos oluline roll. 

«Tommy Hilfigeri bränd on üks parimaid kvaliteetbrände Baltikumis ja seda tänu Põldma investeeringutele ning ulatuslikule osalusele kõiges, millega ta tegeleb,» kiitis Hilfiger.

«Meie koostööd defineerib usaldus, rõõm ja vaimsus, mis on meie brändi sisemised väärtused,» tõi Hilfiger tervituses välja.

«Aitäh teie pühendumise ja kire eest meie brändi!» tänas Hilfiger ning lisas lõpetuseks, et loodab koostööle ka järgmise 25 aasta jooksul.

Hilfiger on moelooja, kes asutas 1985. aastal endanimelise kaubamärgi. 2018. aastal oli Tommy Hilfigeri kaubamärgi käive 9,7 miljardit dollarit ehk 8,7 miljardit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles