Ilukirurgiale üle 230 000 euro kulutanud naine ajab nüüd taga «Barbie vagiinat»

Elu24
Copy
Star Delguidice on otsustanud muuta oma intiimpiirkonna «nooruslikumaks». Selleks põrutab ta Istanbuli, kus asub erakliinik, mis selliseid operatsioone läbi viib.
Star Delguidice on otsustanud muuta oma intiimpiirkonna «nooruslikumaks». Selleks põrutab ta Istanbuli, kus asub erakliinik, mis selliseid operatsioone läbi viib. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Iluopisõltlane Star Delguidice (32) on otsustanud muuta oma intiimpiirkonna «nooruslikumaks». Selleks, et saavutada «Barbie vagiina», käib ta spetsiaalse operatsiooni eest välja 5000 naela ehk ligi 5791 eurot.

Delguidice on  iluoperatsioonidele kulutanud juba üle 200 000 naela (ligi 231 675 eurot).

Näiteks on ta käinud neljal rinnasuurendusoperatsioonil ning talle on rasvaimu tehtud viiel korral. Lisaks on tal ka tagumikuimplantaadid ning ta kasutab ka mitmesuguseid täitesüste.

Ent ometigi sellest naisele ei piisa. Star Delguidice pole ikka veel oma välimusega rahul.

Seega plaanib ta detsembris minna operatsioonile, tänu millele peaks ta lõpuks omale «Barbie vagiina» saama. Selleks põrutab ta Istanbuli, kus asub erakliinik, mis selliseid operatsioone teeb.

Kusjuures, tegu on ka üpris kalli ettevõtmisega – operatsiooni eest tuleb naisel välja käia 5000 naela ehk ligi 5791 eurot.

Delguidice sõnab ise, et säärane operatsioon võimaldab tal saada «täiusliku vagiina just nagu Barbie'l».

«Mul on juba kaks vagiinaoperatsiooni olnud, aga ma pole ikkagi sellega rahul.»

Star Delguidice on iluoperatsioonidele kulutanud juba üle 200 000 naela (ligi 231 675 eurot).
Star Delguidice on iluoperatsioonidele kulutanud juba üle 200 000 naela (ligi 231 675 eurot). Foto: Caters News/Scanpix

«Ma ei usu, et paljud inimesed sellest teavad, kuid loodan sellega ka teisi inspireerida, kes samuti oma vagiinaga rahul pole,» selgitas naine.

Kuigi tema intiimpiirkond peaks peale operatsiooni «nooruslikum» välja nägema, ei kavatse naine iluoperatsioonidega veel lõpparvet teha.

Juba järgmisel aastal soovib naine minna uuele operatsioonile, et muuta oma tagumiku kuju, sest ta pole enam rahul 2017. aastal paigaldatud implantaatidega.

«Kuna mulle on tehtud palju operatsioone, siis inimesed jõllitavad mind tihti tänaval, aga mind see ei huvita,» teatas ta.

«Olen uhke oma iluoperatsioonide üle ja ei peatu kunagi, kuna see on osa sellest, kes ma olen.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles